Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Power of Love: Αυτός είναι ο 6ος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό!

Για ποιον παίκτη πρόκειται;

18 Ιουνίου 2019 20:27
Power of Love: Αυτός είναι ο 6ος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό!

Ακόμη ένας παίκτης προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την ανακοίνωση στο σπίτι της αγάπης!

Μάθαμε και τον έκτο παίκτη που προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love!

Power of Love

Ο λόγος για τον Τζόνι, ο οποίος απάντησε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια και στα αγόρια που με ψηφίσαν θετικά, είτε όχι! Είμαστε πολύ καιρό εδώ μέσα, όντως, έχουμε ακούσει παρά πολλά καλά, αλλά και παρά πολλά κακά σχόλια. Το να σε ψηφίζει το σπίτι για φιναλίστ, για μένα είναι μια προσωπική νίκη αν θέλεις, ένα έπαθλο! Όποτε τους ευχαριστώ παρά πολύ και επίσης θέλω να ευχαριστήσω…».

Πηγή: youweekly.gr

Power of Love: Ποιος παίκτης βρήκε τον έρωτα εκτός παιχνιδιού και το δηλώνει;

Power of Love

Παίκτης του Power of Love φαίνεται να βρήκε τον έρωτα έξω από το σπίτι της αγάπης! Απόδειξη η φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε κάνει σχέση και εντός παιχνιδιού!

Power of Love

Ο λόγος για τον Ίον Γεωργίου, όπου είχε δημιουργήσει σχέση με την Ολυμπία Κουκουρίκη στο σπίτι της αγάπης. Μια σχέση η οποία δεν είχε το τέλος που νόμιζαν αρκετοί. Λίγο μετά την αποχώρηση του Ίον η Ολυμπία αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Όπως φάνηκε όμως η σχέση του δεν κράτησε και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Τώρα ο Ίον Γεωργίου φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος και να απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την κοπέλα που διάλεξε να έχει στο πλευρό του, εμφανώς ευτυχισμένος!

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, στην οποία ωστόσο δεν μας έδειξε το πρόσωπό της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Power of Love

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share