Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of love: Ποιοι είναι οι πρώτοι παίκτες που περνάνε στον τελικό;

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!

14 Ιουνίου 2019 19:06
Power of love: Ποιοι είναι οι πρώτοι παίκτες που περνάνε στον τελικό;

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του παιχνιδιού του Power of love έχει ξεκινήσει και σήμερα μάθαμε ποιοι είναι οι παίκτες που περνάνε απευθείας στον τελικό!

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τους δυο πρώτους παίκτες που περνάνε στο τελικό!

Ποιοι είναι αυτοί;

Όπως κάθε Παρασκευή μεσημέρι, έτσι και σήμερα, στο Power of Love η Μαρία Μπακοδήμουανακοίνωσε τους δύο πιο αγαπητούς παίκτες του τηλεοπτικού κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Μόνο που σήμερα, υπήρχε μια ιδιαιτερότητα, με τη γνωστή παρουσιάστρια να κάνει και τη σχετική ανακοίνωση στους παίκτες.

Οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου. Η Μαρία Μπακοδήμου να τους ανακοινώνει πως περνούν αυτόματα στον μεγάλο τελικό της επόμενης Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Το βράδυ έχουμε τον ημιτελικό μας, είμαστε στην τελική ευθεία. Οι πιο αγαπημένοι παίκτες γι’ αυτή την εβδομάδα, ο Παύλος και η Άννα είναι οι παίκτες που πάνε αυτόματα στον τελικό, είστε οι πρώτοι φιναλίστ. Θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες το βράδυ στο Gala, στον ημιτελικό».

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Τι κι αν δεν ένιωθε καλά παίκτρια...οι συμπαίκτες της την έθαψαν! (Video)

Τα έχει "δει" όλα στο φετινό Power of love η Μαρία Μπακοδήμου αφού ένας παίκτης να γυρίσει την πλάτη του και αμέσως να "βγουν" τα φτυάρια!

Παίκτρια του Power of love αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω υγείας και οι συμπαίκτες της την έθαψαν ομαδικά!

Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε η συγκεκριμένη παίκτρια νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια είπε: «Έφυγε η Κατερίνα, εγώ θα της ευχηθώ να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αλλά σήμερα πριν έρθω στο σπίτι είδα να λέτε όλοι για την Κατερίνα και όλοι είχατε να πείτε κάτι για την Κατερίνα, όχι κολακευτικά σχόλια…»!

Μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της οι συμπαίκτες της άρχισαν να την κατηγορούν όχι μόνο για ένα αλλά για πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι.

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share