Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of love: Τι κι αν δεν ένιωθε καλά παίκτρια...οι συμπαίκτες της την έθαψαν! (Video)

Περίμεναν την αποχώρηση της!

14 Ιουνίου 2019 17:50
Power of love: Τι κι αν δεν ένιωθε καλά παίκτρια...οι συμπαίκτες της την έθαψαν! (Video)

Τα έχει "δει" όλα στο φετινό Power of love η Μαρία Μπακοδήμου αφού ένας παίκτης να γυρίσει την πλάτη του και αμέσως να "βγουν" τα φτυάρια!

Παίκτρια του Power of love αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω υγείας και οι συμπαίκτες της την έθαψαν ομαδικά!

Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε η συγκεκριμένη παίκτρια νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια είπε: «Έφυγε η Κατερίνα, εγώ θα της ευχηθώ να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αλλά σήμερα πριν έρθω στο σπίτι είδα να λέτε όλοι για την Κατερίνα και όλοι είχατε να πείτε κάτι για την Κατερίνα, όχι κολακευτικά σχόλια…»!

Μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της οι συμπαίκτες της άρχισαν να την κατηγορούν όχι μόνο για ένα αλλά για πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι.

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Η Χριστίνα απάντησε για την σχέση της με τον Ρουμάνο!

Ένας μικρός σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την παίκτρια του Power of love Χριστίνα και την σχέση που φέρεται να έχει με τον Ρουμάνο παίκτη!

Η Χριστίνα από το Power of Love, που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ, ανήρτησε ένα δημόσιο μήνυμα μετά το ξεμπρόστιασμα για τον Ρουμάνο!

Η αποκάλυψη πως η Χριστίνα Γούλα συναντήθηκε κρυφά με παίκτη από το ρουμάνικο Power of Love δημιούργησε αναστάτωση το σπίτι της αγάπης.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Παύλος Παπαδόπουλος χώρισε τη Χριστίνα, λίγες μόνο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Η παίκτρια του Power of Love, θέλησε να πάρει θέση μέσω Instagram για τα όσα έχουμε μέχρι στιγμής δει στα δυο τελευταία επεισόδια.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτές τις δύο μέρες, μετά την προβολή των επεισοδίων γίνεται πανικός από τα σχόλια και τα μηνύματά σας. Έχω λάβει πολλές αρνητικές απόψεις και έχω κριθεί πολύ άσχημα. Ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο που μπήκε στη θέση μου και με στηρίζει στα δύσκολα. ΥΓ: Εντός των επόμενων ημερών θα απαντήσω στα μηνύματά σας και θα γίνει σχετικό live».

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share