Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of love Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Ρουμάνος παίκτης που πήρε το μυαλό της Χριστίνας!

Η πέτρα του σκανδάλου!

14 Ιουνίου 2019 15:27
Power of love Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Ρουμάνος παίκτης που πήρε το μυαλό της Χριστίνας!

Ένας Ρουμάνος παίκτης του Power of love, ξεμυάλισε την Χριστίνα και λόγω της συνάντησης τους έχει δημιουργηθεί χαμός στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ήταν και η αφορμή να χωρίσει με τον Παύλο Παπαδόπουλου με επεισοδιακό τρόπο.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε την φωτογραφία τους στους παίκτες, πετάγοντας έτσι μια ακόμη σπίθα για να συνεχιστεί η φωτιά που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Ο Παύλος Παπαδόπουλος επίσης εκνευρίστηκε ζητώντας της να την πάρει.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Άξιζε τα όσα έγιναν;

Power of Love: Αγκαλιασμένοι είπαν «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα!

Oι παίκτες του Power of Love αγκαλιάστηκαν και υπό τους ήχους ενός συγκλονιστικού τραγουδιού είπαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα!

Όλοι τους ήταν συγκινημένοι!

Tα επεισόδια του Power of Love είναι γυρισμένα αρκετές μέρες πριν και έτσι σήμερα είδαμε ποια ήταν η αντίδραση των παικτών όταν έμαθαν τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, στο σοκαριστικό τροχαίο της Λεωφόρο Συγγρού!

Οι παίκτες κατά την είσοδό τους στο σπίτι πιάστηκαν αγκαλιά και αποχαιρέτησαν τον Πάνο Ζάρλα, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μόνο στα όνειρα».

Power of Love: Στα μαχαίρια ο Bill με την Κατερίνα - Δείτε την αιχμηρή απάντησή στην ιδία!

Αυτό δεν είναι Power of Love τελικά αλλά power of war. Ο κακός χαμός μεταξύ Bill και Κατερίνας για άλλη μία φορά. Δείτε την αιχμηρή απάντηση του Bill στην Κατερίνα.

Στα μαχαίρια ξανά!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Σαββοπούλου χει αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης -λέμε τώρα- οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Bill φλέρταρε με τη Ζένια μπροστά στα μάτια της Κατερίνας στάθηκε αφορμή για την πικρόχολη δημοσίευση του Bill.Στην ανάρτησή του ο Bill έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή σέβομαι την κατάσταση της υγείας σου δεν θα πάρω θέση για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε και λέει ότι “εγώ και η Ζένια φλερτάραμε στο δείπνο”. Θα αφήσω να φάω όλη τη λάσπη εγώ και όλο το κράξιμο… Αλλά στο τέλος θα μιλήσω… Και όταν μιλήσω μπορεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι… Αλλά θα μάθουν όλοι την πραγματική αλήθεια».

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share