Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Power of love: Ο Bill έκλεισε τα στόματα αφού δημοσίευσε τα μηνύματα με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Τι κατάφερε με την πράξη του;

13 Ιουνίου 2019 18:56
Power of love: Ο Bill έκλεισε τα στόματα αφού δημοσίευσε τα μηνύματα με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Το παιχνίδι αγάπης Power of love δεν σταματά να μας τραβά την προσοχή και αυτή την φορά ο Bill έκλεισε τα στόματα αφού δημοσίευσε τα μηνύματα με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Απίστευτο! Ο Bill από το Power of Love δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Σκοπός του ήταν κλείσει στόματα! Τα κατάφερε ή μήπως τα άνοιξε περισσότερο;

Ο Bill έγραψε συγκεκριμένα: «Για όσους προσπαθούν τις τελευταίες μέρες...να μου ρίξουν λάσπη (μια εβδομάδα πριν το τελικό.. όλως τυχαίως) ρώτησα την Γούλα αν μπορώ να ανεβάσω την συνομιλία μας που είχαμε πριν μπω για δεύτερη φορά στο παιχνίδι...που ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠ ΕΞΩ...ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ....όπως και ότι μου φορτώνουν ότι είχα κάνει κάτι μαζί της το Πάσχα...να σας ενημερώσω ότι αν ήθελα εγώ προσωπικά να κάνω κάτι μαζί της....θα ήμουν εξ αρχής μαζί της.. και δεν θα έλεγα ότι θέλω την Κατερίνα....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.........έχω haters αλλά δεν ήξερα πως είναι σεναριογράφοι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ....».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε:

Τρελά ερωτευμένη παίκτρια του Power Of Love! Και όχι με συμπαίκτη της!

Αν κι αποφάσισε να πάρει μέρος στο Power of Love 1 για να βρει τον έρωτα, τελικά τον βρήκε λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της!

Ο λόγος για την Εύα Καλτσή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης είναι ζευγάρι με τον Παναγιώτη Δημητρίου από το Παραλίμνι και μάλιστα οι ίδιοι δεν το κρύβουν αφού την σχέση τους την έκαναν οι ίδιοι γνωστή μέσω ανάρτησης στα social media.

Η ανάρτηση της αναφέρει “Είναι αυτό που λένε δεν πάνε όλα στα κομμάτια δεν με νοιάζει τίποτα παρά μόνο η δουλειά … κ εκεί σου σκάει το ένα κ μοναδικό…Το άλλο σου μισό… “

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share