Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Μαρία Μπακοδήμου: Στην αγκαλιά παίκτη του Power Of Love!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

13 Ιουνίου 2019 10:53
Μαρία Μπακοδήμου: Στην αγκαλιά παίκτη του Power Of Love!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος του και οι εντάσεις είναι περισσότερες από ποτέ! Στο επεισόδιο της Τετάρτης, πρώτο από την μέρα που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας, ήταν φορτισμένο!

Κι άλλο την ένταση ωστόσο ανέβασε ο χωρισμός του Παύλου με την Χριστίνα και οι αποκαλύψεις περί απιστίας της τελευταίας με παίκτη από το ρουμάνικο ριάλιτι!

Η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του Παύλου Παπαδόπουλου, καταλαβαίνωντας την πίκρα που πέρασε ο παίκτης από τις αποκαλύψεις!

Δείτε φωτογραφία καθώς και ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Στην αγκαλιά παίκτη του Power Of Love!

"Η Μαρία Μπακοδήμου τα είχε με άλλον!" Τεστ DNA για το παιδί!

Η Μαρία Μπακοδήμου τα είχε με άλλον!" - Το test πατρότητας και όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Αργύροπουλος σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής! Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο! Άλλος άνθρωπος ....

Ακολουθεί απόσπασμα

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Δεκαέξι χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι δύο πολύ αγαπημένοι φίλοι που μιλούν για όλα, ακόμα και για τις πιο δύσκολες στιγμές τους ως ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια μιλά για την εποχή που πήραν διαζύγιο λέγοντας: «Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο ήμασταν πολύ πολιτισμένοι. Στη διάρκεια υπήρξαν διακυμάνσεις και μάλιστα πριν από έξι περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη ένταση. Είχες γίνει πολύ τοξικός και είχαμε φτάσει στο σημείο να μη μιλάμε».

«Από τη δική μου την πλευρά τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, ως γονιός, ως οικογενειάρχης. Και σα να μην έφτανε αυτό, έβλεπα τη ζωή μας στα περίπτερα, κάτι που ήταν ενοχλητικό. Η Μαρία δεν αντιλαμβανόταν τι ένιωθα μέσα μου γιατί είμαι πολύ καλός ηθοποιός και υποκρινόμουν ότι όλα είναι καλά. Η Μαρία ήθελε να είναι και ο άντρας της σχέσης. Είναι τόσο δυναμική γυναίκα που ήθελε να είναι αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάντρι (να το γράψεις με ντ) σε παρακαλώ. Δεν ήμουν η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω. Ήξερα όταν τη γνώρισα ότι είναι αγοροκόριτσο αλλά περίμενα όταν θα παντρευόμασταν θα κρατούσε τον δυναμισμό που έχει στη δουλειά της και όταν γυρνούσε σπίτι θα ερχόταν στην αγκαλιά μου και θα της έλεγα ''εγώ θα σε σώσω''» ανέφερε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«Ήσουν άπιστος;» ρωτά ο δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και πριν προλάβει να απαντήσει η Μαρία παίρνει τον λόγο: «Καλά, αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν άπιστος έκανε τόση φασαρία για να φανεί το αντίθετο, που ήταν χειρότερο». Εκείνος μετά από αυτό τοποθετήθηκε ως εξής: «Η αλήθεια είναι ότι με τη Μαρία δεν ήμουν πολύ ωραίος τύπος. Επειδή φοβόμουν μην πονέσω, δεν αντιλαμβανόμουν ότι μπορούσα να την πληγώσω. Η Μαρία θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου αν δε μου μιλούσε γιατί αν απαριθμήσει αυτά που μπορεί να μου προσάψει θα γράψει βιβλίο.»

Ποιο είναι το χειρότερο που έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του γάμου σας;

Δ.Α.: «Το χειρότερο που έχει συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Κι αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μία ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα που της έγραφε: ''να μας ζήσει, ακόμα κι αν δε θα το μεγαλώσουμε μαζί''».

Μ.Μ.: «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε γιατί αργότερα μάθαμε ότι οι ανθοδέσμες και οι κάρτες έρχονταν από έναν δικό μας άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι μας. Και δεν έγινε μόνο μία φορά. Έγινε και όταν γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος μας, ο Άρης.»

Δ.Α.: «Με φαντάζεσαι εμένα τότε;»

Μ.Μ.: «Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και αντί να είμαστε χαρούμενοι να μου ζητάει να κάνουμε τεστ DNA; Να είναι το παιδί φτυστός ο Δημήτρης και να φωνάζει ''γιατί δε θέλεις να κάνουμε το τεστ;''»

 

Ροή ειδήσεων

Share