Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: «Μόνο για το παιχνίδι την έχω» - Ποιος παίκτης κατηγορείται για ψεύτικη σχέση;

Τι συνέβη;

11 Ιουνίου 2019 19:12
Power of Love: «Μόνο για το παιχνίδι την έχω» - Ποιος παίκτης κατηγορείται για ψεύτικη σχέση;

Ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε στον ΣΚΑΙ, μέσα από το ριάλιτι «Power of love» κατηγόρησε δημόσια συμπαίκτη του ότι τον άκουσε στο τηλέφωνο να λέει «Μόνο για το παιχνίδι την έχω»!

Σε ποιον πρώην συμπαίκτη του αναφέρεται όμως;


Με δημοσίευσή του αναφέρθηκε στις ψεύτικες σχέσεις στο ριάλιτι, τη δική του σχέση με την Έλενα, αλλά και έναν διάλογο που είχε παίκτης με την μητέρα του!

Συγκεκριμένα είπε:



«Και το αστείο είναι ότι πέρα από το ότι μου πρήζατε τις μπάλες επειδή το πα, εγώ δεν το έπαιζα με την Έλενα. Άσχετο με το αν δε βγήκε. Ενώ αυτός που η παραγωγή τον πήγε τελικό, έλεγε στο τηλέφωνο, όχι ρε μαμά, μόνο για το παιχνίδι την έχω. Αλλά τέτοιοι είστε. Ζώα δίποδα.

Είχα πει μια κουβέντα που δεν θυμάμαι αν την κόψανε και αυτή. Με ρώτησε η Μαρία γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος γύρισε εναντίον μου, σε ένα γκαλά ή προγκαλά. Και η απάντησή μου ήταν γιατί ο κόσμος δε γουστάρει ρεαλισμό και πραγματικότητα, θέλει παραμύθι. Και ρητορικά εντελώς ρώτησα “ριάλιτι show δε θέλατε;” Δε βαριέσαι, δέκα χιλιάρικα πιο φτωχός»!

Power of Love: Στα μαχαίρια ο Bill με την Κατερίνα - Δείτε την αιχμηρή απάντησή στην ιδία!

Αυτό δεν είναι Power of Love τελικά αλλά power of war. Ο κακός χαμός μεταξύ Bill και Κατερίνας για άλλη μία φορά. Δείτε την αιχμηρή απάντηση του Bill στην Κατερίνα.

Στα μαχαίρια ξανά!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Σαββοπούλου χει αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης -λέμε τώρα- οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Bill φλέρταρε με τη Ζένια μπροστά στα μάτια της Κατερίνας στάθηκε αφορμή για την πικρόχολη δημοσίευση του Bill.


Στην ανάρτησή του ο Bill έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή σέβομαι την κατάσταση της υγείας σου δεν θα πάρω θέση για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε και λέει ότι “εγώ και η Ζένια φλερτάραμε στο δείπνο”. Θα αφήσω να φάω όλη τη λάσπη εγώ και όλο το κράξιμο… Αλλά στο τέλος θα μιλήσω… Και όταν μιλήσω μπορεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι… Αλλά θα μάθουν όλοι την πραγματική αλήθεια».

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share