Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power of love spoiler: Δείτε πρώτοι ποιο θα είναι οι αγαπημένοι παίκτες!

Ποιοι θα πάρουν τα χρήματα απόψε;

7 Ιουνίου 2019 14:07
Power of love spoiler: Δείτε πρώτοι ποιο θα είναι οι αγαπημένοι παίκτες!

Προσοχή, έχουμε Power of love spoiler! Ποιοι παίρνουν τα λεφτά απόψε; Αποκάλυψη τώρα!

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες από το σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ την Παρασκευή στο Gala θα φύγουν δύο άτομα και σας τα έχουμε ήδη αναφέρει!

Σήμερα επίσης στο επεισόδιο θα δούμε και grande πάρτι! Ο Βασίλης Χαλκιάς είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες και αν και λίγο καθυστερημένα, θα τα γιορτάσουν απόψε! Παράλληλα, θα ξεκαθαριστεί για άλλη μια φορά ότι ο Βασίλης και η Ζένια Σολδάτου, δεν είναι πια μαζί, ενώ ο Παύλος Παπαδόπουλος επιστρέφει στο ριάλιτι αγάπης.


Οι σχέσεις του με τη Ρεγγίνα είναι ακόμα τεταμένες και δεν μιλούνται και..... τα λεφτά παίρνουν η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος!

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με τις διπρόσωπες συμπεριφορές των παικτών! (Video)

Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπακοδήμου με τις διπρόσωπες συμπεριφορές των παικτών στο Power of love!

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν τρελαμένη με τις συμπεριφορές στο Power of Love που δείχνουν διπροσωπία και την ενόχλησε η ατάκα για την «ρουφιανιά».

Με ποιον τα έβαλε;

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ πήρε αφορμή από ένα βίντεο που παχτηκε με συνομιλία του Bill Σαντριά και της Κατερίνας Σαββοπούλου.

Ο Σαντριάς είχε μιλήσει άσχημα στη σύντροφό του και την είχε αποκαλέσει ρουφιάνα!

«Δεν ξέρει να εκτιμάει; Γελάς; Την είπες και ρουφιάνα. Σχέση είχατε και την στεναχώρησες, δηλαδή αν έξω την βρίσεις μέσα θα είστε ερωτευμένοι; Δηλαδή εδώ θα παρουσιάζετε έναν εαυτό άλλο και όταν βγείτε έξω έναν εαυτό άλλο. Αυτό να το ξέρω να το κρατήσω. Να τα ακούει και ο κόσμος.»


 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share