Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Power of Love: Μήνυμα με μπηχτές από τον Παύλο Παπαδόπουλο!

Για ποιον ή ποια πήγαινε;

21 Μαΐου 2019 19:45
Power of Love: Μήνυμα με μπηχτές από τον Παύλο Παπαδόπουλο!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love και έστειλε ένα αιχμηρό μήνυμα!

Ποιος ή ποια μπορεί να είχε αποδέκτη;

«Όταν χάνεται η εμπιστοσύνη ότι ώρα κι αν δείχνει το ρολόι θα είναι πάντα αργά ...», πόσταρε ο Παύλος στο instagram μετά την αποχώρησή του με μία σχετική φωτογραφία.

Ποιος τον έκανε να χάσει την εμπιστοσύνη του όμως;

Power of Love: Έκαναν την ανατροπή και είναι πάλι ζευγάρι!

Πρόσφατα ένα από τα ζευγάρια του Power of Love χώρισε, όμως άμεσα τα βρήκαν και είναι πάλι μαζί.

Τα μηνύματα αγάπης δίνουν και παίρνουν!
Ο λόγος για την Κατερίνα Σαββοπούλου και τον Bill Σαντριά!

Χθες ο Bill μας ενημέρωσε για την επανασύνδεσή τους και τώρα ήρθε το μήνυμα της Κατερίνας!

«Ο άνθρωπος μου…θα έχει μια όμορφη ψυχή γεμάτη από μένα και δυο μάτια που σαν με βλέπουν θα ξέρουν πως ανήκουν μονάχα εδώ...Ο άνθρωπος μου θα είναι εκείνος που μέσα του βλέπω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου…εκείνη την εκδοχή που δημιούργησε αυτός», έγραψε η παίκτρια στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος!

Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος μετά το χθεσινό gala του Power of Love! Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Πώς έζησε την εμπειρία;

Συγκεκριμένα ο Φάνος έγραψε μετά την αποχώρησή του: «[18/5] : Πάντα στην ζωή μου πίστευα πώς αν ποτέ έμπαινα στην διαδικασία να λάβω μέρος σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι θα ήταν παιχνίδι μαγειρικής... Μιας και είμαι μάγειρας... Μα έλα όμως που η ζωή δεν είναι πάντα το προφανές... Στην ζωή μου έχω μάθει να ρισκάρω και να ζω την στιγμή... Όλο αυτό άλλαξε μέσα σε μια μέρα... Όταν κατάλαβα ότι από την ζωή μου έλειπε ο έρωτας... Μπήκα σε αυτό το παιχνίδι για να τον βρω... Μπορεί και να τον βρήκα μπορεί και όχι.. Μπορεί να είναι κάπου έξω... Μπορεί να έχει μείνει πίσω...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την εμπειρία, βρήκα ξανά εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εκεί. Τους συμπαίκτες μου που ήταν πάντα δίπλα μου και το περάσαμε μαζί αλλά και τα άτομα της παραγωγής, τους ανθρώπους πίσω από όλο αυτό, τα άτομα που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα... Γιατί μπορεί να μην βρήκα το pol μου αλλά είχα την ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Αλλά πάνω από όλα ένα ευχαριστώ σε σας το κόσμο, τους τηλεθεατές που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε».

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share