Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: Ξανά μαζί αγαπημένο ζευγάρι του παιχνιδιού!

Δεν άντεξαν μακριά!

19 Μαΐου 2019 19:59
Power of Love: Ξανά μαζί αγαπημένο ζευγάρι του παιχνιδιού!

Ξανά μαζί αγαπημένο ζευγάρι του παιχνιδιού Power of Love! Δεν άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο και το ανακοίνωσαν δημόσια!

Ζευγάρι του Power of Love που χώρισε προσφάτως φαίνεται πως είναι ξανά μαζί, καθώς δεν άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλον!

Η ανάρτηση που το αποκάλυψε!

Ο λόγος για τον Bill Σαντριά και την Κατερίνα Σαββοπούλου!

Ο Bill πόσταρε στο instagram την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα και έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, κάνοντας μία ερωτική εξομολόγηση!

«Φάγαμε πολύ πόλεμο αλλά αντέξαμε....γιατί ο ένας είχε τον άλλον....εν τελει κατάλαβα ότι καθώς χάνω εσένα...χάνω και τον εαυτό μου....τελικά μέσα σε όλα αυτά κατάλαβα ένα πράγμα....ότι δεν θέλω να χαθεί το μεταξύ μας......κι αν εγώ ευθύνομαι γι αυτό...απολογούμαι...αλλά στον έρωτα μερικές φορές δεν είσαι αντικειμενικός.....», ήταν το μήνυμά του!

Δείτε την ανάρτηση!

Πηγή: youweekly.gr

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος!

Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος μετά το χθεσινό gala του Power of Love!

Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Πώς έζησε την εμπειρία;

Συγκεκριμένα ο Φάνος έγραψε μετά την αποχώρησή του: «[18/5] : Πάντα στην ζωή μου πίστευα πώς αν ποτέ έμπαινα στην διαδικασία να λάβω μέρος σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι θα ήταν παιχνίδι μαγειρικής... Μιας και είμαι μάγειρας... Μα έλα όμως που η ζωή δεν είναι πάντα το προφανές... Στην ζωή μου έχω μάθει να ρισκάρω και να ζω την στιγμή... Όλο αυτό άλλαξε μέσα σε μια μέρα... Όταν κατάλαβα ότι από την ζωή μου έλειπε ο έρωτας... Μπήκα σε αυτό το παιχνίδι για να τον βρω... Μπορεί και να τον βρήκα μπορεί και όχι.. Μπορεί να είναι κάπου έξω... Μπορεί να έχει μείνει πίσω...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την εμπειρία, βρήκα ξανά εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εκεί. Τους συμπαίκτες μου που ήταν πάντα δίπλα μου και το περάσαμε μαζί αλλά και τα άτομα της παραγωγής, τους ανθρώπους πίσω από όλο αυτό, τα άτομα που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα... Γιατί μπορεί να μην βρήκα το pol μου αλλά είχα την ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Αλλά πάνω από όλα ένα ευχαριστώ σε σας το κόσμο, τους τηλεθεατές που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε».

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share