Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος!

Τι ανέφερε;

18 Μαΐου 2019 18:33
Power of Love: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος!

Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση δημοσίευσε ο Φάνος μετά το χθεσινό gala του Power of Love!

Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Πώς έζησε την εμπειρία;

Power of Love

Συγκεκριμένα ο Φάνος έγραψε μετά την αποχώρησή του: «[18/5] : Πάντα στην ζωή μου πίστευα πώς αν ποτέ έμπαινα στην διαδικασία να λάβω μέρος σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι θα ήταν παιχνίδι μαγειρικής... Μιας και είμαι μάγειρας... Μα έλα όμως που η ζωή δεν είναι πάντα το προφανές... Στην ζωή μου έχω μάθει να ρισκάρω και να ζω την στιγμή... Όλο αυτό άλλαξε μέσα σε μια μέρα... Όταν κατάλαβα ότι από την ζωή μου έλειπε ο έρωτας... Μπήκα σε αυτό το παιχνίδι για να τον βρω... Μπορεί και να τον βρήκα μπορεί και όχι.. Μπορεί να είναι κάπου έξω... Μπορεί να έχει μείνει πίσω...

Power of Love

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την εμπειρία, βρήκα ξανά εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εκεί. Τους συμπαίκτες μου που ήταν πάντα δίπλα μου και το περάσαμε μαζί αλλά και τα άτομα της παραγωγής, τους ανθρώπους πίσω από όλο αυτό, τα άτομα που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα... Γιατί μπορεί να μην βρήκα το pol μου αλλά είχα την ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Αλλά πάνω από όλα ένα ευχαριστώ σε σας το κόσμο, τους τηλεθεατές που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε».

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Διπλή αποχώρηση από το Gala! Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα...

 Power of Love

Δακρύβρεχτη αρκετά ήταν η διπλή αποχώρηση στο gala του Power of love την Παρασκευή 17/5! Ξέσπασαν σχεδόν όλοι σε κλάματα με τους παίκτες που έφυγαν!

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή, για έναν παίκτη το ταξίδι του τελείωσε.

Βέβαια, το γεγονός πως αποχώρησε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η περίπτωση να ξαναμπεί στο σπίτι του έρωτα, του ΣΚΑΙ.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος, ήταν το πιο δημοφιλές ζευγάρι γι' αυτή την εβδομάδα.Μάλιστα ήταν κι αυτοί που κέρδισαν τα 2.500 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι αρχηγοί των δύο σπιτιών, οι οποίοι θα έχουν αποστολές και αρμοδιότητες.

Αφού η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε το ζευγάρι που κέρδισε τα χρήματα, άνοιξε το κουτί με τις ψήφους και ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που ήταν γραμμένα στα χαρτιά.

Ο Φάνος ήταν ο υποψήφιος από το σπίτι των αγοριών και η Ρεγγίνα από το σπίτι των κοριτσιών!

 Power of Love

Αυτός που αποχώρησε ήταν ο Φάνος, με τις κοπέλες να ξεσπούν σε κλάματα!

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτί και πήρε από μέσα το χαρτί, στο οποίο αναφερόταν πως ενεργοποιείται για σήμερα η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει ο πιο ανεπιθύμητος.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από το σπίτι της αγάπης.

 Power of Love

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share