Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of love: Διπλή αποχώρηση από το Gala! Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα...

Ποίοι είπαν "αντίο" στο σπίτι της αγάπης; Αποκάλυψη!

18 Μαΐου 2019 09:30
Power of love: Διπλή αποχώρηση από το Gala! Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα...

Δακρύβρεχτη αρκετά ήταν η διπλή αποχώρηση στο gala του Power of love την Παρασκευή 17/5! Ξέσπασαν σχεδόν όλοι σε κλάματα με τους παίκτες που έφυγαν!

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή, για έναν παίκτη το ταξίδι του τελείωσε.

Βέβαια, το γεγονός πως αποχώρησε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η περίπτωση να ξαναμπεί στο σπίτι του έρωτα, του ΣΚΑΙ.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος, ήταν το πιο δημοφιλές ζευγάρι γι' αυτή την εβδομάδα.Μάλιστα ήταν κι αυτοί που κέρδισαν τα 2.500 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι αρχηγοί των δύο σπιτιών, οι οποίοι θα έχουν αποστολές και αρμοδιότητες.

Αφού η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε το ζευγάρι που κέρδισε τα χρήματα, άνοιξε το κουτί με τις ψήφους και ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που ήταν γραμμένα στα χαρτιά.

Ο Φάνος ήταν ο υποψήφιος από το σπίτι των αγοριών και η Ρεγγίνα από το σπίτι των κοριτσιών!

Αυτός που αποχώρησε ήταν ο Φάνος, με τις κοπέλες να ξεσπούν σε κλάματα!

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτί και πήρε από μέσα το χαρτί, στο οποίο αναφερόταν πως ενεργοποιείται για σήμερα η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει ο πιο ανεπιθύμητος.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από το σπίτι της αγάπης.

Power of love: Για ακόμα μια φορά αποχώρησε έξαλλος ο Παύλος από το παιχνίδι αγάπης!

Για ακόμα μια φορά αποχώρησε έξαλλος ο Παύλος από το παιχνίδι αγάπης Power of love! Τι συνέβη και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο;

Έξαλλος αποχώρησε από το σπίτι των ανδρών στο Power of love, ο Παύλος, καθώς αν καθόταν και άλλο θα γινόταν χαμός στο σπίτι του "έρωτα" - καθώς μόνο έρωτας δεν υπάρχει στο παιχνίδι.

Τι συνέβη όμως;

Ο Παύλος και η Ρεγγίνα είχαν ακόμη έναν καβγά με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι, ενώ κορόιδευαν ο ένας τον άλλον και ο παίκτης έγινε έξαλλος. Αφορμή η σχέση του με την Χριστίνα, στην οποία έχει πει ότι δεν θέλει να κάνει παρέα με την Ρεγγίνα.

Ο Παύλος, νευρίασε πάρα πολύ με τα όσα ειπώθηκαν και από τα νεύρα του αποχώρησε από το σπίτι για να ηρεμήσει.

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share