Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Power of love: Για ακόμα μια φορά αποχώρησε έξαλλος ο Παύλος από το παιχνίδι αγάπης!

Τι συνέβη;

16 Μαΐου 2019 18:42
Power of love: Για ακόμα μια φορά αποχώρησε έξαλλος ο Παύλος από το παιχνίδι αγάπης!

Για ακόμα μια φορά αποχώρησε έξαλλος ο Παύλος από το παιχνίδι αγάπης Power of love! Τι συνέβη και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο;

Έξαλλος αποχώρησε από το σπίτι των ανδρών στο Power of love, ο Παύλος, καθώς αν καθόταν και άλλο θα γινόταν χαμός στο σπίτι του "έρωτα" - καθώς μόνο έρωτας δεν υπάρχει στο παιχνίδι.

Τι συνέβη όμως;

Power of love

Ο Παύλος και η Ρεγγίνα είχαν ακόμη έναν καβγά με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι, ενώ κορόιδευαν ο ένας τον άλλον και ο παίκτης έγινε έξαλλος. Αφορμή η σχέση του με την Χριστίνα, στην οποία έχει πει ότι δεν θέλει να κάνει παρέα με την Ρεγγίνα.

Power of love

Ο Παύλος, νευρίασε πάρα πολύ με τα όσα ειπώθηκαν και από τα νεύρα του αποχώρησε από το σπίτι για να ηρεμήσει.

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Τι συνέβη και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τους παίκτες;

Power of love

Τι συνέβη και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τους παίκτες του Power of love; Δεν είναι λίγες οι φορές φέτος που οι παίκτες την έχουν φέρει εκτός εαυτού!

Έξαλλη έγινε για ακόμη μια φορά η Μαρία Μπακοδήμου στο Power of love με τους παίκτες. Τι συνέβη;

Ζήτησε εξηγήσεις!

Power of love

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου με το που κάθισε να μιλήσει με τους παίκτες ζήτησε εξηγήσεις από τον Bill για το τι έχει συμβεί με την Κατερίνα, καθώς μπήκε και πάλι στο παιχνίδι μόνο για εκείνη.

«Έχω μάθει διάφορα νέα απ΄έξω. Ποιος είπε για τον Bill ότι έχει κοπέλα έξω από το παιχνίδι; Ένας πρώην παίκτης έμαθα ότι το είπε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου με τον Bill να της απαντά: «Δεν ξέρω Μαρία ποιος το είπε, αλλά πάει κάπου το μυαλό μου. Στον Ίον πάει το μυαλό μου γιατί ξέρω ότι από τη στιγμή που κάναμε ζευγάρια εδώ μέσα, βγαίνουν κακίες για να χωρίσουμε ή για να βγουν στην επιφάνεια. Το κάνει για να φαίνεται. Ψοφάει γι΄αυτά. Σε κάθε του ανάρτηση στο Instagram κράζει κάποιον από εμάς.»

Power of love

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share