Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Power of love: Τι συνέβη και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τους παίκτες;

Ποιος την έφερε εκτός εαυτού;

15 Μαΐου 2019 17:41
Power of love: Τι συνέβη και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τους παίκτες;

Τι συνέβη και η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τους παίκτες του Power of love; Δεν είναι λίγες οι φορές φέτος που οι παίκτες την έχουν φέρει εκτός εαυτού!

Έξαλλη έγινε για ακόμη μια φορά η Μαρία Μπακοδήμου στο Power of love με τους παίκτες. Τι συνέβη;

Ζήτησε εξηγήσεις!

 Power of love

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου με το που κάθισε να μιλήσει με τους παίκτες ζήτησε εξηγήσεις από τον Bill για το τι έχει συμβεί με την Κατερίνα, καθώς μπήκε και πάλι στο παιχνίδι μόνο για εκείνη.

«Έχω μάθει διάφορα νέα απ΄έξω. Ποιος είπε για τον Bill ότι έχει κοπέλα έξω από το παιχνίδι; Ένας πρώην παίκτης έμαθα ότι το είπε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου με τον Bill να της απαντά: «Δεν ξέρω Μαρία ποιος το είπε, αλλά πάει κάπου το μυαλό μου. Στον Ίον πάει το μυαλό μου γιατί ξέρω ότι από τη στιγμή που κάναμε ζευγάρια εδώ μέσα, βγαίνουν κακίες για να χωρίσουμε ή για να βγουν στην επιφάνεια. Το κάνει για να φαίνεται. Ψοφάει γι΄αυτά. Σε κάθε του ανάρτηση στο Instagram κράζει κάποιον από εμάς.»

 Power of love

Πηγή: youweekly.gr

Power of Love: Μπαίνει ξανά στο ριάλιτι ο Δώρος Παναγίδης;

 Power of love

Ο Δώρος Παναγίδης θα επιστρέψει στο Power of Love για να βρει νέο έρωτα, μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου;

Τα ξεκαθάρισε όλα στο instagram!

O Δώρος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και πολλοί θεώρησαν πως θα επιστρέψει στο Power of Love, μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά!

Τελικά, ο Δώρος απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε στο instagram και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στην Πόλη για το Power of Love!

 Power of love

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share