Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Αποκάλυψη! Ποια παίκτρια φλερτάρει με παίκτη από άλλο σπίτι;

Χαμός!

14 Μαΐου 2019 20:05
Power of Love: Αποκάλυψη! Ποια παίκτρια φλερτάρει με παίκτη από άλλο σπίτι;

Βόμβα έσκασε στο σημερινό επεισόδιο του Power of love, αφού παίκτρια φλερτάρει με άνδρα από άλλο σπίτι της αγάπης.

Συγκεκριμένα από το Ρουμάνικο Power of love.
Την αποκάλυψη έκανε ο Bill, οποίος χθες χώρισε με την Κατερίνα. Είπε ο η Ρεγγίνα επικοινωνεί με παίκτης του P.O.L της Ρουμανίας, με την Μαρία Μπακοδήμου να ζητά λειπτομέριες.

«Κάπως αναφερθήκανε οι παίκτες στο όνομά μου και κάποιος είπε ότι του αρέσω. Έχουμε ανταλλάξει μηνύματα τα οποία δεν είναι ερωτικά», είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Είχε κάποια σχέση με τη Ροξάνα από το Ρουμάνικο Power of Love. Πριν από μερικές ημέρες μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε εάν έχω κάποια σχέση. Εκείνος μου είπε ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του κι έτσι ήταν η πρώτη φορά που του μίλησα στα Ρουμάνικα».

Power of Love spoiler: Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρίσει!

Εδώ είμαστε και σήμερα με την διαρροή για το Power of Love! Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Gala;

To Power of Love έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και στο επόμενο Gala, όπως όλα δείχνουν θα έχουμε όχι απλή αλλά... διπλή αποχώρηση.
Ποιος αποχαιρετά το σπίτι της αγάπης; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media οι παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Φάνος.

Ο πρώτος φαίνεται πως αποχωρεί ύστερα από την αρνητική ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ενώ ο δεύτερος μετά τις ψήφους των συμπαικτών του.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share