Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Power of love: Αγνοείται παίκτρια!

Τι ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου;

13 Μαΐου 2019 18:59
Power of love: Αγνοείται παίκτρια!

Παίκτρια του Power of love έφυγε στα κρυφά από το παιχνίδι και αγνοείται από την παραγωγή. Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου όμως μας ξάφνιασε.

Στο σημερινό επεισόδιο, όπου ένας νέος παίκτης μπήκε στο σπίτι, μια κοπέλα, έλειπε.
Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία έκανε γνωστή την αποχώρηση της και μέσα από το Instagram.

«Θέλω να πω ότι η Νέρτζη δεν ήρθε στο γύρισμα, δεν ξέρω πότε έφυγε και δεν ξέρω και γιατί έφυγε, δεν έχει επικοινωνήσει με την παραγωγή. Εάν μας ακούει, θα ήθελα να μας κάνει ένα τηλεφώνημα για να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους κι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά, η Μαρία Μπακοδήμου.

undefined

Η Κατερίνα Σαββοπούλου είπε πως μίλησε μαζί της και είπε: «Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου. Είναι καλά η Νέρτζη και είναι στο σπίτι της. Έφυγε γιατί ένιωσε ίσως ότι αδικήθηκε, ήταν πάρα πολύ φορτισμένη».

Power of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! - Ποιος έφυγε από το σπίτι της αγάπης;

Power of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! - Ποιος έφυγε από το σπίτι της αγάπης;

Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε είναι γεγονός από το Power of Love! Ποιος έφυγε τελικά από το Gala χτες και το σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκαν οι πιο αγαπημένοι παίκτες των τηλεθεατών ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Εσμέ Δαρατζή και ο Αλέξανδρος Κουβελάς.

Η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκε αγαπημένη παίκτρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ, και προστάτευσε την Εσμέ.undefined

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου έσκασε την βόμβα!

undefined

Power of Love

Η παρουσιάστρια, άνοιξε το μυστηριώδες κουτί, στο οποίο υπήρχε ένα χαρτί που αναφέρονταν τα ονόματα των τεσσάρων παικτών που ήταν πρώτοι στην αρνητική ψηφοφορία του κοινού: Άννα Ελευθερίου, Παύλος Παπαδόπουλος, Μαργαρίτα Νέρτζη, Βασίλης Χαλκιάς, με τους δύο άντρες να συγκεντρώνουν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Ωστόσο, στο χαρτί αναγράφοντας ότι κανένας από τους τέσσερις παίκτες δεν θα αποχωρήσει και έτσι ο Αλέξανδρος Κουβελάς είδε την πόρτα της εξόδου του σπιτιού της αγάπης, όπως σας είχαμε γράψει!

Power of Love

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share