Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of Love: Το απίστευτο ξέσπασμα της Νέρτζη και το αιχμηρό μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση!

Πέταξε τις μπηχτές της!

11 Μαΐου 2019 10:58
Power of Love: Το απίστευτο ξέσπασμα της Νέρτζη και το αιχμηρό μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση!

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό Gala του «Power of Love», αφού δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς επίσης και οι επιθέσεις μεταξύ των παικτών στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ!

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία μόλις άκουσε ότι ο Αλέξανδρος Κουβελάς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα!

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας σε έντονο ύφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάνω από ένα μήνα τρώω επίθεση από το σπίτι των αγοριών. Είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο. Έχει περάσει ένας μήνας και ψηφίζομαι εγώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο σπίτι για το οποίο γνωρίζουν και τα κορίτσια και αντί να προστατεύσουν εμένα ή τον Αλέξανδρο, όχι μόνο δεν προστατεύτηκα από το σπίτι – και εκτίθενται και οι κοπέλες-, δεν θέλω να μείνω άλλο».

Λίγο μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, η Νέρτζη έκανε την πρώτη της ανάρτηση γράφοντας: «Μπήκα με γέλιο... Και φεύγω πάλι με γέλιο ή μάλλον καλύτερα με γέλια.... Συνιστώ σε όλους να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας!! Πολλές απορίες πιστεύω ότι σας λύθηκαν στο σημερινό GALA. #theend #end #of #lies #ρουαματ#fakepeople»

Power of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! - Ποιος έφυγε από το σπίτι της αγάπης;

Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε είναι γεγονός από το Power of Love! Ποιος έφυγε τελικά από το Gala χτες και το σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκαν οι πιο αγαπημένοι παίκτες των τηλεθεατών ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Εσμέ Δαρατζή και ο Αλέξανδρος Κουβελάς.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share