Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of Love: Έξαλλος ο Παύλος με τον νέο παίκτη! - «Δεν μου αρέσουν αυτά...» (video)

Τι συνέβη;

6 Μαΐου 2019 17:25
Power of Love: Έξαλλος ο Παύλος με τον νέο παίκτη! - «Δεν μου αρέσουν αυτά...» (video)

Ο Παύλος έκανε γνωστό πως δεν του αρέσει ο νέος παίκτης που μπήκε στο σπίτι του Power of Love και εξήγησε το λόγο.

Εξήγησε τον λόγο.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Παπαδόπουλος είπε για τον Αλέξανδρο πως έχει λάθος απόψεις.

«Δεν θα είχε πρόβλημα να διεκδικήσει μια κοπέλα που θα είχε σχέση με κάποιον εδώ μέσα. Είπα ότι εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.

Είναι ο τρόπος σκέψης του αυτός», ήταν τα λόγια του Παύλου.

Δείτε το βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, δείτε τον νέο παίκτη που μπήκε στο σπίτι της αγάπης και τρέλανε τα κορίτσια!

Power of love: Aυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που χώρισε την Άννα με τον Γιάννη!

Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα που ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να βρει την Άννα στα γυρίσματα του Power of love! Αποκάλυψη τώρα!

Στον Θοδωρή Ρακιτζή και στην εκπομπή του GR Express μίλησε τηλεφωνικά ο Δημήτρης, ο άντρας για τον οποίο έγινε ο πρόσφατος μεγάλος καβγάς στο Power of Love.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης αποκάλυψε πως η Άννα φλέρταρε με άλλον άνδρα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι της αγάπης και μάλιστα εκείνος ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε στο ξενοδοχείο των κοριτσιών

«Έμαθα πως φιλήθηκε με παίκτη από παιχνίδι και λίγες μέρες πριν μου είχε ζητήσει να παγώσουμε αυτό που είχαμε και να το συνεχίσουμε μετά το παιχνίδι. Εμένα με πείραξε, την έβρισα άσχημα. Αποδείχτηκε λάθος και ήταν ένας λόγος που πήγα στο ξενοδοχείο για να της ζητήσω συγγνώμη, όπως ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω, γιατί από ότι είδα μετά δεν φίλησε κάποιον και άδικα της είπα τα λόγια που της είπα. Το που είναι το ξενοδοχείο το έμαθα με έναν τρόπο δικό μου. Δεν μου το είπε κανένας παίκτης». είπε ο Δημήτρης.

Power of Love: Το απίστευτο μήνυμα του Γιάννη στην Άννα μετά την αποχώρηση!

O Γιάννης Μυλωνόπουλος αποχώρησε από το Power of Love του ΣΚΑΪ και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, ενώ αναφέρθηκε και στην Άννα!


Συγκεκριμένα μετά την αποχώρησή του έγραψε στο instagram: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με στηρίξατε και με πιστέψατε όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι. Εγώ κράτησα το λόγο μου και έκανα ότι ακριβώς είχα πει. Τελείωσε η Άννα, εγώ έφυγα, αλλά για εμένα δεν τελείωσε το «Power of Love»". Θυμίζουμε τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει η Άννα.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share