Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of Love: Ποια παίκτρια έκανε πλαστική και άλλαξε τελείως η εμφάνιση της;

Αγνώριστη!

25 Απριλίου 2019 13:54
Power of Love: Ποια παίκτρια έκανε πλαστική και άλλαξε τελείως η εμφάνιση της;

Στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ Power of Love όλες οι κοπέλες είναι όμορφες.. αλλά τι συμβαίνει με τις πλαστικές που έχουν κάνει; Παίκτρια του παιχνιδιού παραδέχτηκε δημόσια την πλαστική επέμβαση που έκανε και άλλαξε τελείως η εμφάνιση της!

Η παίκτρια του Power of Love του ΣΚΑΙ, Ζένια Σολδάτου, παραδέχθηκε πως έχει κάνει πλαστική και η διαφορά της είναι τεράστια!

Η Ζένια το είπε ανοιχτά!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, όμως η Ζένια δεν ήταν πάντα η κοπέλα που βλέπουμε σήμερα.

Η ίδια έχει κάνει την παραδοχή για τις πλαστικές, λέγοντας: «Με έχουν ρωτήσει για τις πλαστικές και έχω μιλήσει ανοιχτά. Έχω φτιάξει τα χείλη μου. Το έχω πει από την αρχή κιόλας. Και κάτι άλλο να έχω κάνει, θα το έλεγα».

Δείτε πως ήταν πριν την πλαστική στα χείλια και πώς είναι τώρα!

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Παίκτρια του ριάλιτι στο αστυνομικό τμήμα!

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε παίκτρια του Power of Love στον ΣΚΑΙ!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή δυσφημιστικά για αυτήν δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, και η ίδια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

Ο λόγος για την Άννα Ελευθερίου, μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του φετινού Power of Love.

Η Κύπρια διαγωνιζόμενη του ριάλιτι της αγάπης με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως έχει ενημερώσει ήδη την αστυνομία αλλά και τον δικηγόρο της, καθώς με αυτά που γράφονται για εκείνη, έχει δεχτεί απειλές ακόμη και για τη ζωή της.

«Σε σχέση με όσα δυσφημιστικά σχόλια γράφονται για το πρόσωπό μου και για τις απειλές που δέχομαι ακόμη και για την ίδια μου τη ζωή, έχω ενημερώσει ήδη τον δικηγόρο μου αλλά και την αστυνομία, προκειμένου να λάβουν προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία μου», έγραψε στην λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Power of love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, θα φάει "μαύρο"! Είναι οριστικό...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το συγκεκριμένο project!

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share