Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: Στημένη η σχέση Άννας - Γιάννη; (video)

Ήρθε στο φως η αλήθεια!

18 Απριλίου 2019 18:30
Power of Love: Στημένη η σχέση Άννας - Γιάννη; (video)

Power of Love - Χαμός έγινε στο σπίτι με την κατηγορία ότι η σχέση του Γιάννη και της Άννας είναι στημένη!

Όλα ξεκίνησαν από τον Bill, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του Power of Love, μετά τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες για τη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε τη γνώμη του για τη σχέση του Γιάννη Μυλωνόπουλου και της Άννας Ελευθερίου, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε!

«Μου φαίνεται ψεύτικη η σχέση του Γιάννη και της Άννας και το έχω πει. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πάει βάση στρατηγικής και δεν έχει κάποιο συναίσθημα για την Άννα. Εγώ ξέρω πως όταν έχεις συναίσθημα, το δείχνεις, το λες και το λες και πίσω από τις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πίσω από τις κάμερες δεν είναι ο ίδιος», δήλωσε ο Bill.

Αμέσως ο Γιάννης απάντησε: «Η σχέση μου με την Άννα είναι αυτή που είναι, όποιος θέλει τη βλέπει ως ψεύτικη και όποιος θέλει την βλέπει ως αληθινή. Κάθε άποψη σεβαστή. Προχωράμε και βλέπουμε.» Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο:

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο!

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και συνδέθηκαν με τηλεόραση με το σπίτι των αγοριών, αλλά έγινε έξαλλη με τον Παύλο και τις απορίες του!

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει τι γίνεται τελικά με τον Παύλο και τη Χριστίνα, προκάλεσε μια ένταση άθελά της!

Ο Παύλος εξήγησε για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος αλλά και τι ακριβώς ψάχνει.

Τότε και η Χριστίνα έδωσε τη δική της απάντηση και ενώ η Μαρία προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το απόλυτο μπέρδεμα την έβγαλε από τα ρούχα της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share