Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Power of love: Ποιο είναι το μήνυμα όλο νόημα της Ιόλης;

Αποχώρησε και μας στέλνει το μήνυμά της!

30 Μαρτίου 2019 19:00
Power of love: Ποιο είναι το μήνυμα όλο νόημα της Ιόλης;

Η Ιόλη αποχώρησε από το Power of love εχθές και μοιράζεται το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram!

Ένα επεισοδιακό Power of love είδαμε χθες, καθώς παρακολουθήσαμε δυο αποχωρήσεις - βόμβα από το παιχνίδι.

Μετά την ψηφοφορία, η Ιόλη ήταν η δεύτερη παίκτρια που έφυγε μετά τον Bill. Μάλιστα, η παίκτρια έστειλε ο πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της.

Power of Love Gala: Η αποχώρηση έκπληξη και η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία συνόδευε το σχόλιο ««Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!! Εσάς που με κρίνατε θετικά και αρνητικά σε όλη την διαδρομή μου στο παιχνίδι! Εσάς που ταυτιστήκατε μαζί μου, και το ζήσατε όπως εγώ!! Θα κρατήσω όλα τα σχόλια σας σαν συμβουλές για την έξω πια ζωή μου!! Και κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους αυτούς ανθρώπους που γέλασα, έκλαψα, θύμωσα αλλά πάνω από όλα κράτησα μέσα στην καρδιά μου!».

Power of love: Η ανάρτηση όλο υπονοούμενα του Αντώνη! - «Δεν θα γίνω ποτέ...»!

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Το Twitter δίνει ρεσιτάλ! - «Ο Άλεξ για να έχει τόσες ζαλάδες πρέπει να περιμένει παιδί απ΄ την Ρουμάνα.»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Gala υποψήφιοι προς αποχώρηση του Power of Love αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Κολυβάς και Ιόλη Κεσίδου και το twitter πήρε φωτιά!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου ήταν οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο, μόνο ένας θα κέρδιζε την επιταγή των 2.500 ευρώ και αυτος ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος ο οποιος προστάτευσε το σπίτι του ενώ η Ιόλη Κεσίδου ήταν αυτή τελικά αποχώρησε και άφησε πίσω την σχέση που είχε με τον Αλέξανδρο!

Φυσικά το twitter δεν θα άφηνε ασχολιαστο τον χωρισμό του ζευγαριού άλλα και όσα έγιναν! Σας συγκεντρώσαμε τα καλυτερα σχόλια παρακάτω:

Να σας θυμήσουμε επίσης την ανάρτηση όλο υπονοούμενα του Αντώνη! - «Δεν θα γίνω ποτέ...»!

Διαβάστε περισσότερα θέματα από το power of love στο Athensmagazine.gr.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share