Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power of love: Το Twitter δίνει ρεσιτάλ! - «Ο Άλεξ για να έχει τόσες ζαλάδες πρέπει να περιμένει παιδί απ΄ την Ρουμάνα.»

Χαμός για άλλη μια φορά!

30 Μαρτίου 2019 11:13
Power of love: Το Twitter δίνει ρεσιτάλ! - «Ο Άλεξ για να έχει τόσες ζαλάδες πρέπει να περιμένει παιδί απ΄ την Ρουμάνα.»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Gala υποψήφιοι προς αποχώρηση του Power of Love αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Κολυβάς και Ιόλη Κεσίδου και το twitter πήρε φωτιά!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου ήταν οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο, μόνο ένας θα κέρδιζε την επιταγή των 2.500 ευρώ και αυτος ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος ο οποιος προστάτευσε το σπίτι του ενώ η Ιόλη Κεσίδου ήταν αυτή τελικά αποχώρησε και άφησε πίσω την σχέση που είχε με τον Αλέξανδρο!

Φυσικά το twitter δεν θα άφηνε ασχολιαστο τον χωρισμό του ζευγαριού άλλα και όσα έγιναν! Σας συγκεντρώσαμε τα καλυτερα σχόλια παρακάτω:

Να σας θυμήσουμε επίσης την ανάρτηση όλο υπονοούμενα του Αντώνη! - «Δεν θα γίνω ποτέ...»!

Power of Love Gala: Η αποχώρηση έκπληξη και η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου!

Στην έναρξη του Gala η Μαρία Μπακοδήμου αιφνιδίασε τους παίκτες με την ανακοίνωση που έκανε.

Τους αποκάλυψε πως θα πρέπει να ψηφίσουν όλοι εκείνη τη στιγμή για τον άντρα που θέλουν να αποχωρήσει από το σπίτι! Άντρες και γυναίκες ψήφισαν, με τον Βασίλη Σαντρία να παίρνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να αποχωρεί από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Gala του Power of Love αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Κολυβάς και Ιόλη Κεσίδου!

Να σας θυμήσουμε οτι Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος! Tι συνέβη;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου ήταν οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο, μόνο ένας θα κέρδιζε την επιταγή των 2.500 ευρώ.
Πιο αγαπητός παίκτης της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος κέρδισε 2.500 ευρώ και προστάτευσε το σπίτι του ενώ η Ιόλη Κεσίδου είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι…

Η Ιόλη και ο Αλέξανδρος «λύγισαν» και ξέσπασαν σε κλάματα στο Gala, με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε περισσότερα θέματα από το power of love στο Athensmagazine.gr.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share