Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Άγριος τσακωμός στο σπίτι της αγάπης! Τι συνέβη; (video)

Τρελός καβγάς!

27 Μαρτίου 2019 18:08
Power of Love: Άγριος τσακωμός στο σπίτι της αγάπης! Τι συνέβη; (video)

Απίστευτος καβγάς στο σπίτι του Power of Love μεταξύ της Νέρτζη και της Άννας!

Η αφορμή ήταν κάποια μηνύματα και οι φωνές τους ακούστηκαν παντoύ.

Η Άννα πιστεύει πως η μητέρα της Νέρτζη, μίλησε με άσχημο τρόπο για εκείνη και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα άκουσε την Νέρτζη να μιλάει με την μητέρα της σε ανοιχτή ακρόαση και να της λέει πως η Άννα της κλέβει τη δόξα, ενώ κάνει like σε σχόλια που είναι προσβλητικά για εκείνη.

Από την πλευρά της η Νέρτζη αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας πως ο μόνος σκοπός της μητέρας της ήταν να τη συμβουλεύσει, λέγοντας απλά πως μέσα στις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι, η συμπεριφορά της Άννας δεν ήταν η καλύτερη ως προς εκείνη.

Δείτε τι συνέβη:

Χθες, πάντως, είχαμε και ένα χαστούκι στο παιχνίδι. Power of Love: Ο Τζόνι έριξε χαστούκι στον Αλέξανδρο! Πώς αντέδρασε η Ιόλη; (βίντεο)

Το Power of Love γεννάει έρωτες και μπορεί εντός του παιχνιδιού οι παίκτες να... σκοτώνονται, εκτός όμως είναι αλλιώς.

Αυτό συνέβη και τώρα.

Συγκεκριμένα ο Ίονας Γεωργίου και η Ολυμπία Κουκουρίκη ζουν τον έρωτάς του, όπως φάνηκε και στην κοινή τους έξοδο στον Νίκο Βέρτη.

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε η Ολυμπία, γράφοντας: «Όπου και αν πας πάμε μαζί.. Να ναι ταξίδι η ζωή ? #poweroflove #couplesgoals #skaitv#poweroflovegr #poweroflovegr_skaitv#yton #ytonthemusicshow #nvertis#sundays #athensbynight #teamolympion».

Power of love: Η αποκάλυψη της Ολυμπίας για τα "άγνωστα" μηνύματα με τον Ίον!

Ακόμη ένα επεισόδιο με εντάσεις και αποκαλύψεις είδαμε σήμερα στο Power of love.

Οι σχέσεις του Ίον και της Ολυμπίας μπορεί να μην έχουν φτιάξει, ωστόσο είχαμε νέες εξελίξεις.

«Μου έστειλε μήνυμα την Κυριακή το οποίο μέσα είχε φωτογραφίες και βίντεο. Δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε τώρα. Εγώ είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος. Είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος», είπε ενοχλημένος ο Ίον.

«Ήμασταν έξω με τις κολλητές μου. Ανεβάσαμε κάτι stories στο Instagram και τα είδατε όλοι. Παίρνει το κινητό η κολλητή μου και κάνει ένα βίντεο στο οποίο λέει πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που χωρίσαμε με τον Ίον και πως δεν το περίμενε γιατί ταιριάζαμε πάρα πολύ», ανέφερε η Ολυμπία Κουκουρίκη και πρόσθεσε: «Αυτό το βίντεο το στέλνει στον Ίον και μετά εκείνος απαντά με μια selfie φωτογραφία του και από κάτω βάζει αγριεμένες φατσούλες. Μετά έστειλα κι εγώ ένα story στον Ίον από τη συνάντησή μου με τη Ζένια, αλλά κι ακόμα ένα με ένα τραγούδι».

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share