Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Power of Love: Αυτό είναι το ζευγάρι που στο παιχνίδι τα είχαν "σπάσει" και έξω είναι φουλ ερωτευμένοι!

Ποιοι είναι;

25 Μαρτίου 2019 20:49
Power of Love: Αυτό είναι το ζευγάρι που στο παιχνίδι τα είχαν

Στο Power of Love ήταν ζευγάρι μετά τα "έσπασαν" και τώρα είναι πάλι αγαπημένοι και ζουν τον έρωτα τους χωρίς να τους ενοχλεί τίποτα!

Το Power of Love γεννάει έρωτες και μπορεί εντός του παιχνιδιού οι παίκτες να... σκοτώνονται, εκτός όμως είναι αλλιώς.

Αυτό συνέβη και τώρα.

Συγκεκριμένα ο Ίονας Γεωργίου και η Ολυμπία Κουκουρίκη ζουν τον έρωτάς του, όπως φάνηκε και στην κοινή τους έξοδο στον Νίκο Βέρτη.

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε η Ολυμπία, γράφοντας: «Όπου και αν πας πάμε μαζί.. Να ναι ταξίδι η ζωή ? #poweroflove #couplesgoals #skaitv#poweroflovegr #poweroflovegr_skaitv#yton #ytonthemusicshow #nvertis#sundays #athensbynight #teamolympion».

Ποιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης;

Πηγή: youweekly.gr

Power of love: Πρώην παίκτρια από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έφαγε πόρτα σε μαγαζί! - Ο απίστευτος καβγάς και οι φωνές!

Για έναν καφέ βγήκα κι εγώ Κυριακή απόγευμα και έπεσα πάνω σε πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Power of love που έφαγε πόρτα και... πήγε να κάνει χαμό!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστή καφετέρια της Φιλαδέλφειας και για να είμαστε και σωστοί δημοσιογράφοι έχουμε και φωτογραφικό υλικό που τα επιβεβαιώνει όλα!

Ο λόγος γίνεται για την Μαρίνα Βεάζογλου, η οποία έφτασε στο μαγαζί με την αδερφή της και μια ακόμα φίλη της για να πιουν καφεδάκι αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους!

Οι τρεις κοπέλες μπήκαν στο μαγαζί και έψαχναν τραπέζι να κάτσουν αλλά στην υποδοχή τους είπαν πως πρέπει να περιμένουν αρκετά γιατί το μαγαζί ηταν φουλ και δεν είχε τραπέζι!

Περίμεναν, λοιπόν, μπροστά στην πόρτα για λίγα λεπτά! Η Μαρίνα φορούσε μια φούστα λευκή φλοράλ - λίγο καλοκαιρινό θα πω - με γόβες (απόγευμα για καφέ) και ένα δερμάτινο (τι μήνα έχουμε είπαμε;) και ασχολιόταν συνέχεια με το κινητό της με... λίγο παραπάνω τουπέ στον αέρα της θα έλεγα!

Αφού τις πλησίασε η κοπέλα στην υποδοχή και τους είπε πως θα αργήσει να αδειάσει κάποιο τραπέζι εκείνες πήραν ένα πολύ παράξενο ύφος και άρχισαν να βγαίνουν μία μία από την καφετέρια!

Καμία δεν γύρισε να πει ούτε ευχαριστώ και έφυγαν περπατώντας με πολύ αέρα!

Ας... σβήσουμε λιγάκι θα πω εγώ! Και θα αποχωρήσω ταπεινά μέχρι το επόμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου στο Youweekly.gr και στο Vanda’s blog που πιστέψτε με, δεν θα αργήσει να έρθει!

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα θέματα power of love στο Athensmagazine.gr.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share