Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Ποζάρει ολόγυμνη η Ρένια! - Μοιράζει "εγκεφαλικά"!

Κρατηθείτε!

18 Μαρτίου 2019 08:10
Power of Love: Ποζάρει ολόγυμνη η Ρένια! - Μοιράζει

Η καυτή παίκτρια του ριάλιτι Power of Love Ζένια Σολδάτου μας τρέλανε ποζάροντας γυμνή! Η φωτογραφία της που άναψε φωτιά σε όλο τον αντρικό πληθυσμό μοιράζει "εγκεφαλικά"!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ζένια Σολδάτου έχει τραβήξει τα βλέμματα του ανδρικού κοινού με τα πλούσια... ελέη της.

Σε παλιότερα άρθρα σας είχαμε γράψει τη συμμετοχή της σε video clip, αλλά και για το πως ήταν 10 χρόνια πριν. Η 29χρονη φαίνεται πως της αρέσει να ενθουσιάζει το ανδρικό κοινό, καθώς ο φωτογραφικός φακός την έχει "πίασει" και σε αισθησιακούς χωρούς.

Αυτή τη φορά βρήκαμε στο διαδίκτυο φωτογραφία, στην οποία η μελαχρινή καλλονή ποζάρει ολόγυμνη!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ποια ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Αλέξανδρου;

Power of Love: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίωνα!

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love o Ίωνας και η Ολυμπία μίλησαν στην Μαρία Μπακοδήμου για τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε για ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες.

«Δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση γιατί χθες το ύφος της ήταν πολύ ειρωνικό κι εγώ δεν θέλω να έχω καμιά κουβέντα, τέλος. Απλά όταν σηκώνουμε τα χέρια να τα σηκώνουμε γιατί υπάρχει και κάποιος λόγος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ανέφερε αρχικά ο Ίον.

Στη συνέχεια η Ολυμπία είπε: «Κι εγώ άλλα πράγματα είδα Ίον. Υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα ποτέ να βγουν στην επιφάνεια γιατί δεν υπάρχει λόγος να θίξω ανθρώπους. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά με αναγκάζεις νομίζω. Δεν με έχει προσβάλει αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ ερωτευμένος μαζί μου. Ξεκάθαρα γνώριζε ότι εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον κατακρίνω γι΄αυτό, ούτε μπορώ να τον κάνω να νιώσει για εμένα κάτι, ούτε τίποτα άλλο. Ήταν ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες, δεν μπορώ να το πω τώρα. Απλά πάλι δεν με υποστήριξε και μπήκα σε σκέψεις ότι τα συναισθήματά του για εμένα μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ. Γι΄αυτό μετά ήθελα κι εγώ να το τελειώσω».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share