Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Power of love: H πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Σοφίας μετά την αποχώρηση της!

Η Μαρία Σοφία αποχαιρέτησε το κοινό και τους συμπαίκτες της!

16 Μαρτίου 2019 15:41
Power of love: H πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Σοφίας μετά την αποχώρηση της!

Ακόμη ένα Power of love Gala ολοκληρώθηκε χθες και είδαμε μια αποχώρηση.

Η Μαρία Σοφία αποχαιρέτησε το κοινό και τους συμπαίκτες της, ενώ δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα.

Συγκινημένη αποχώρησε από το πλατό του Power of love η Μαρία Σοφία, μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου πως είναι εκείνη που αποχωρεί από το σπίτι του έρωτα.

Power of love: H Πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Σοφίας μετά την αποχώρηση της!

Λίγες ώρες αργότερα η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη έκανε την πρώτη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε:

«Σήμερα τελείωσε το ταξίδι μου στο σπίτι της αγάπης αλλά όλα τώρα ξεκινάνε! Αυτό που με ευχαρίστησε πιο πολύ είναι πως ο κόσμος είδε ποια τελικά είμαι, που στάθηκα στο ύψος μου, παρέμεινα ο εαυτός μου και ακέραιη στις απόψεις μου. Ίσως να τα ξανά πούμε σύντομα. Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά και τους εύχομαι τα καλύτερα! Εσείς φυσικά μην ξεχνάτε να ψηφίζετε θετικά αν θέλετε να με ξανά δείτε στο παιχνίδι! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Power of love Gala: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε! - Η επιστροφή έκπληξη!

Μια αποχώρηση και μια επιστροφή είχε το Gala του Power of Love το βράδυ της Παρασκευής. Οι γυναίκες προστάτευσαν τον Τζόνι. Η Ρένια προστατεύτηκε από τους άνδρες. Η Μαρία – Σοφία και ο Ίον ήταν οι δύο παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Bill και η Άννα ήταν οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες αυτής της εβδομάδας. Ο Bill αναδείχθηκε τελικά στον πιο δημοφιλή παίκτη του Power of Love για αυτή την εβδομάδα. Κέρδισε 2.500 ευρώ και κατάφερε να προστατεύσει το σπίτι του. Η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησεαπό το Power of Love!

Οι παίκτες είχαν ψηφίσει για το ποιος παίκτης ήθελαν να επιστρέψει στο σπίτι του Power of Love και η Ζένια ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και επιστρέφει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share