Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Power of love Gala: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε! - Η επιστροφή έκπληξη!

Οι παίκτες είχαν ψηφίσει για το ποιος παίκτης ήθελαν να επιστρέψει στο σπίτι!

16 Μαρτίου 2019 11:15
Power of love Gala: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε! - Η επιστροφή έκπληξη!

Μια αποχώρηση και μια επιστροφή είχε το Gala του Power of Love το βράδυ της Παρασκευής. Οι γυναίκες προστάτευσαν τον Τζόνι. Η Ρένια προστατεύτηκε από τους άνδρες. Η Μαρία – Σοφία και ο Ίον ήταν οι δύο παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Bill και η Άννα ήταν οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες αυτής της εβδομάδας. Ο Bill αναδείχθηκε τελικά στον πιο δημοφιλή παίκτη του Power of Love για αυτή την εβδομάδα. Κέρδισε 2.500 ευρώ και κατάφερε να προστατεύσει το σπίτι του. Η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησεαπό το Power of Love!

Οι παίκτες είχαν ψηφίσει για το ποιος παίκτης ήθελαν να επιστρέψει στο σπίτι του Power of Love και η Ζένια ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και επιστρέφει.

Power of Love: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίωνα!

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love o Ίωνας και η Ολυμπία μίλησαν στην Μαρία Μπακοδήμου για τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε για ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες.

«Δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση γιατί χθες το ύφος της ήταν πολύ ειρωνικό κι εγώ δεν θέλω να έχω καμιά κουβέντα, τέλος. Απλά όταν σηκώνουμε τα χέρια να τα σηκώνουμε γιατί υπάρχει και κάποιος λόγος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ανέφερε αρχικά ο Ίον.

Power of Love: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίωνα!

Στη συνέχεια η Ολυμπία είπε: «Κι εγώ άλλα πράγματα είδα Ίον. Υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα ποτέ να βγουν στην επιφάνεια γιατί δεν υπάρχει λόγος να θίξω ανθρώπους. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά με αναγκάζεις νομίζω. Δεν με έχει προσβάλει αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ ερωτευμένος μαζί μου. Ξεκάθαρα γνώριζε ότι εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον κατακρίνω γι΄αυτό, ούτε μπορώ να τον κάνω να νιώσει για εμένα κάτι, ούτε τίποτα άλλο. Ήταν ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες, δεν μπορώ να το πω τώρα. Απλά πάλι δεν με υποστήριξε και μπήκα σε σκέψεις ότι τα συναισθήματά του για εμένα μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ. Γι΄αυτό μετά ήθελα κι εγώ να το τελειώσω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share