Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power of Love: Παίκτρια του ριάλιτι Πριγκίπισσα στο καρναβάλι της Ξάνθης!

Εκτός των άλλων είναι και Πριγκίπισσα...

9 Μαρτίου 2019 13:27
Power of Love: Παίκτρια του ριάλιτι Πριγκίπισσα στο καρναβάλι της Ξάνθης!

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα! Παίκτρια του φετινού Power of love θα είναι η πριγκίπισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού!

Δεν σας πάει κάπου το μυαλό;
Ο λόγος για την Θεοδώρα-Ελπίδα Κουρούπη, την νέα συμμετοχή στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ!

Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την εμπειρία της να επιβαίνει στο αποκριάτικο άρμα, μ’ αυτό τον ρόλο.

«Κατάγομαι από την Κομοτηνή και μένω στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζω αιθητική. Τα τελευταία πέντε έξι χρόνια πηγαίνω στο καρναβάλι της Ξάνθης και συμμετέχω ως καρναβαλίστρια. Φέτος είμαι η πριγκίπισσα του καρναβαλιού και προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθει να με δει και να βιώσει τη μοναδική εμπειρία του καρναβαλιού. Θα γίνει μια παρέλαση απόψε το βράδυ και μια αύριο το μεσημέρι», είπε με ενθουσιασμό.

«Μια πριγκίπισσα του καρναβαλιού, εκτός από όμορφη, θα πρέπει να έχει και ωραία αύρα, προκειμένου να προσελκύσει τον κόσμο, να τον ξεσηκώσει, να χορέψει μαζί του, να περάσουν όλοι καλά», επεσήμανε.

Power of love: Αυτός είναι ο παίκτηςπου αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης!

Ακόμα μια πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr για τον παίκτη που αποχώρησε από το Power of love!

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου μεταδόθηκε ακόμα ένα επεισόδιο Gala του «Power of Love» με τα σχόλια και τις εντάσεις να κυριαρχούν. Πέρα από αυτά, όμως, είχαμε και την αποχώρηση ενός παίκτη.

Η Άννα Ελευθερίου αναδείχτηκε η πιο αγαπημένη παίκτρια του τηλεοπτικού κοινού οπότε και προστάτεψε το σπίτι των κοριτσιών, σώζοντας με αυτό τον τρόπο τη Ρένια Τσακίρη που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Πάνο Μούτσο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share