Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power of Love: Πανικός στο ριάλιτι αγάπης! Ποιος παίκτης μπήκε τρίτο πρόσωπο στο Power of Love της Ρουμανίας;

Tα φιλία, οι αγκαλιές και οι καβγάδες στον αέρα της εκπομπής!

4 Μαρτίου 2019 15:35
Power of Love: Πανικός στο ριάλιτι αγάπης! Ποιος παίκτης μπήκε τρίτο πρόσωπο στο Power of Love της Ρουμανίας;

Κι όμως... Ο Αλέξανδρος κατάφερε να χωρίσει ζευγάρι του ριάλιτι αγάπης όχι όμως της Ελλάδας αλλά της Ρουμανίας!

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Στον ίδιο χώρο γυρίζεται και το ρουμάνικο «Power of love» και οι παίκτες συναντιούνται με τους δικούς μας στα παρασκήνια.

Εκεί ο ''γόης'' Αλέξανδρος συνάντησε μία Ρουμάνα παίκτρια η οποία τον και εντυπωσίασε. Μέσα στο ριάλιτι συζητούσε για εκείνον αποκαλώντας τον «Έλληνα θεό» με αποτέλεσμα να το δει το αγόρι που φλέρταρε μέσα στο σπίτι και να χωρίσουν. Έτσι ο Αλέξανδρος καλέστηκε στο Gala του ρουμάνικου ριάλιτι για να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Βέβαια τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς με τον Έλληνα παίκτη να κάνει κόκκινο δωμάτιο με την Ρουμάνα παίκτρια και να δίνουν γλωσσόφιλα στον αέρα της εκπομπής!

Εκείνος όταν είδε ότι πήρε έκταση το θέμα θέλησε να απολογηθεί αφού υποτίθεται ότι έχει ''σχέση'' με την Ιόλη και θέλησε να την προστατέψει λέγοντας ότι το επεισόδιο γυρίστηκε 3 εβδομάδες πριν και δεν είχε δημιουργήσει ακόμα σχέση μαζί της, ενώ τα παθιασμένα φιλία με τη Ρουμάνα ήταν απλά μια στιγμή αδυναμίας.

Αν κάνει κάποιος κάνει το δικηγόρου του διαβόλου βέβαια θα πει πως πριν 3 εβδομάδες ο ''ερωτοχτυπημένος'' Αλέξης έπεφτε στα πόδια της Άννας και δήλωνε τρελά ενθουσιασμένος μαζί της. Τα συμπεράσματα για ''την καρδιά μαρουλιού'' δικά σας...

Δείτε στιγμιότυποπα από το ρουμάνικο Gala:

Power of love: Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος!





Στο επεισόδιο του Power of love η Μαρία Μπακοδήμου επικοινώνησε με τις μαμάδες των αγοριών.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος δεν κατάφερε να μιλήσει με την μητέρα του.


Αυτό ήταν η αφορμή για να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα ο Αλέξανδρος! Οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν κοντά του για να του συμπαρασταθούν και να δουν τι συνέβη!

Η Άννα τότε του είπε πως θα προσπαθήσουν να μιλήσουν μαζί της και του είπε πως όλοι τον αγαπάνε μέσα στο σπίτι.

«Δεν μπορώ να με βλέπετε έτσι σε αυτά τα χάλια. Δεν μ΄αρέσουν αυτές οι καταστάσεις, είμαι πολύ καλό παιδί, δεν τα γουστάρω αυτά καθόλου να τσακώνονται, ήρθαμε εδώ να περάσουμε ωραία», είπε μεταξύ άλλων κλαίγοντας.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share