Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Η Στέλλα Μιζεράκη τα έχει με τον Mr Survivor;

Τι συμβαίνει με τη Στέλλα και τον Ατζούν;

4 Δεκεμβρίου 2018 14:37
Βόμβα: Η Στέλλα Μιζεράκη τα έχει με τον Mr Survivor;

Ρίχνει η Στέλλα Μιζεράκη… δίχτυα στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί; Η εκρηκτική νικήτρια του Power of Love φαίνεται πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό των μεγάλων ριάλιτι του ΣΚΑΪ σε σημείο που να έχει την άνεση να τον κάνει tag σε αναρτήσεις στη σελίδα της στο Instagram.

Ως γνωστόν, η Στέλλα πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον Πάνο Ζάρλα, τον συμπαίκτη της στο Power of Love, όπου η σχέση των δύο έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κερδίσουν την πρώτη θέση και το έπαθλο στο ριάλιτι σχέσεων.

Χωρισμένος όμως είναι εδώ και μερικές εβδομάδες και ο Τούρκος παραγωγός, από την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, Σεϊμά Σουμπασί.

Ο χωρισμός του Ατζούν έδωσε… έμπνευση σε μια follower της Στέλλας στο Instagram, που της έγραψε στα insta stories της: «Χώρισες εσύ, χώρισε και ο Ατζούν… γιατί δεν τα φτιάχνετε;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος!

H Στέλλα όχι μόνο δεν φάνηκε να ξαφνιάστηκε, αλλά κάτω από δύο φατσούλες που έβαλε, πρόσθεσε στο post τον λογαριασμό του «Mr Survivor»!

Αν μη τι άλλο, αυτή η κίνηση υποδηλώνει μεγάλη οικειότητα ανάμεσα στην ίδια και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που δεν είναι βέβαιο ότι την έχουν όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Αυτό είναι το προφίλ των δυο δολοφόνων της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη! (video)

Εξάλλου, υπάρχουν και οι φήμες που θέλουν τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη της Acun Medya να έχει χάσει τα μυαλά του με εκρηκτική Ελληνίδα που γνώρισε το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη Σεϊμά Σουμπασί.

Ισως οι φίλοι της Στέλλας να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά που ενεργοποιήθηκαν μόλις έμαθαν την είδηση του χωρισμού του Ατζούν και έσπευσαν να συνδυάσουν τα γεγονότα.

Εξάλλου, οι πληροφορίες που ήθελαν τη Στέλλα να γυρίζει μετά το χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα στον πρώην της, τον εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, δεν φαίνεται να ισχύουν, καθώς μόλις πρόσφατα, η εκρηκτική Κρητικιά γιόρτασε τα γενέθλιά της σε κλαμπ του Αμαρουσίου και μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Πάνος Ζάρλας, αλλά όχι και ο εφοπλιστής.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει, καθώς αν όντως συμβαίνει κάτι ανάμεσα στην ίδια και τον Aτζούν δεν είναι από τα πράγματα που μπορούν να μείνουν για καιρό κρυφά…

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share