Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Power of Love: Tα ερωτηματικά για τον έβδομο finalist και ο σάλος για το trailer που έχει ήδη γυριστεί!

Τι συμβαίνει;

23 Ιουνίου 2018 14:38
Power of Love: Tα ερωτηματικά για τον έβδομο finalist και ο σάλος για το trailer που έχει ήδη γυριστεί!

To Gala της Παρασκευής έγινε και είχε πολλές εκπλήξεις- με τους παίκτες να ψηφίζουν πολλές φορές στην κάλπη για να στείλουν τους συμπαίκτες τους στον τελικό- ενώ ο Σωκράτης και η Στέλλα ήταν αυτοί που εξασφάλισαν το εισιτήριο και πέρασαν απευθείας!

Πολλές οι αλλαγές που θα γίνουν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Power of Love- ενώ η Μαρία Μπακοδήμου θα ανακοινώσει και τον έβδομο finalist την Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί σχετικά με την ψηφοφορία, αφού δίνεται μεν στο κοινό η δυνατότητα να μπορεί να ψηφίσει το Σαββατοκύριακο, αλλά το επεισόδιο της Δευτέρας έχει ήδη γυριστεί! Πώς μπορεί το κοινό να συνεχίζει να υποστηρίζει τον αγαπημένο του παίκτη;

Μήπως έγινε απλά λάθος διατύπωση; Την ίδια ώρα, εμείς προσπαθήσαμε να ψηφίσουμε, αλλά δεν μπορούσαμε! Βέβαια, τα σενάρια λένε ότι τα γυρίσματα γίνονται όπως και στο Survivor! Δηλαδή, ολοκληρώνεται ένα μέρος των γυρισμάτων π.χ. όπως στο συμβούλιο αποχώρησης, το οποίο διακόπτουν μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και μετά γυρίζουν το άλλο μισό!

Αναμένεται η Δευτέρα, που θα λυθούν όλα τα ερωτηματικά!

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share