Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Power of Love: Oι παίκτες που πέρασαν στoν τελικό και οι αλλαγές λίγο πριν το finale!

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

23 Ιουνίου 2018 14:03
Power of Love: Oι παίκτες που πέρασαν στoν τελικό και οι αλλαγές λίγο πριν το finale!

Ένα Gala γεμάτο εκπλήξεις ήταν αυτό της Παρασκευής- αφού μέχρι τον τελικό θα γίνουν κάποιες αλλαγές που ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου!

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να στηρίξει, με την θετική του ψήφο την Στέλλα και τον Σωκράτη- που τους εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό!

Η Μαρία Μπακοδήμου, αργότερα είπε στους παίκτες να ψηφίσουν, με ανοιχτή ψηφοφορία ένα αγόρι και ένα κορίτσι- ενώ μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν πάλι ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε μυστική ψηφοφορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Φαρμάκη: "Έγινε μπροστά στα μάτια μας! Δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ που πάθαμε!"

Aπό την ανοιχτή ψηφοφορία βγήκαν ο Πάνος και η Τζούλια - ενώ από την κλειστή ο Μιχάλης και η Κυριακή!

Αρά στον τελικό του Power of Love, θα είναι οι: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, Στέλλα Μιζεράκη, Τζούλια Καραγιάννη, Μιχάλης Κάββαλος,Κυριακή Τσανικίδη.

Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν πήγαν στον τελικό, δεν θα φύγουν από το σπίτι του Power of Love- αλλά θα έχουν λόγο στον τελικό, αφού ο νικητής θα βγει 50% από το τηλεοπτικό κοινό και αντίστοιχα το άλλο μίσο από τις ψήφους των παικτών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Ωστόσο, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και στην καφέ κάλπη! Τι σημαίνει αυτό; Επέλεξαν μόνο οι finalist- ποιον παίκτη δεν θέλουν να κρίνει την μοίρα τους μέσα στο παιχνίδι στην τελική ευθεία και αποχώρησε η Εύα!

Επίσης, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει και θα αναδείξει έναν ακόμη παίκτη που θα περάσει στον τελικό και αυτός θα ανακοινωθεί την Δευτέρα!

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share