Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καβγάς στο Power of Love! Κόντρα ανάμεσα σε Σωκράτη - Στέλλα! Τι συνέβη; (video)

Τι συνέβη;

16 Ιουνίου 2018 09:51
Καβγάς στο Power of Love! Κόντρα ανάμεσα σε Σωκράτη - Στέλλα! Τι συνέβη; (video)

Ο Σωκράτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με αυτά που άκουσε...

Ένας μικρός χαμός δημιουργήθηκε στο gala της Παρασκευής του Power of Love και μια μεγάλη συζήτηση ήρθε στην επιφάνει σχετικά με το αν υπάρχουν κλίκες στο παιχνίδι ή όχι!

Όλα αυτά ξεκίνησαν με αφορμή τα όσα έλεγε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στον Ανδρέα Ανδρεανό για τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι και πως αυτά περνούν και στις ψηφοφορίες και πως του έχει λείψει η παρέα που είχαν με τον Ανδρέα και τον Δώρο. Αναφέρθηκε μάλιστα μεταξύ άλλων η λέξη «κουμπαριές».

Στο gala λοιπόν έγινε ένας χαμός ανάμεσα στους παίκτες για το τι θεωρεί ο καθένας τους φιλία, κουμπαριά ή... κλίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι λίγο πριν τον ημιτελικό! (video)

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ενώ η Στέλλα ζήτησε ότι όποιος έχει να πει κάτι να το πει ξεκάθαρα.

"Σήμερα θεωρώ ότι η ομάδα των ανδρών θα ήταν καλό να ψηφίσει με βάση το ποιο παιδί δεν έχει πάρει έπαθλο. Αν θέλουμε να απονείμουμε δικαιοσύνη σαν ομάδα, θα ήταν πιο δίκαιο η ομάδα των ανδρών να ψήφιζε τον Παναγιώτη που είναι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν έχει πάρει κάποιο έπαθλο. Είναι αυτό που λέμε ότι υπάρχουν πιο στενοί σύνδεσμοι που ενώνουν και είναι η λεγόμενη «κουμπαριά" σχολίασε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share