Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power of Love: «Μπορεί να ήταν αιτία χωρισμού»! Τι ενόχλησε τον Σωκράτη; (video)

Η συζήτηση που ξεκίνησε στο σπίτι των αντρών!

11 Ιουνίου 2018 16:11
Power of Love: «Μπορεί να ήταν αιτία χωρισμού»! Τι ενόχλησε τον Σωκράτη; (video)

Μια συζήτηση έγινε στο σπίτι του Power of Love, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα social media- από τα κορίτσια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος ανέφερε ότι τα κορίτσια του ανέβαζαν φωτογραφίες με μαγιό- αναφερόμενος στην Μαρίνα και την Κυριακή!

Ο ίδιος ρώτησε πως θα είναι τα πράγματα τώρα που θα βγουν έξω- ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πιστεύει ότι θα είναι δύσκολα.

Ο Σωκράτης, απάντησε: «σίγουρα, αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται από τα κορίτσι αυτή η τάση, από όλες τις γυναίκες- την σήμερον ημέρα. Να δελιχνουν το σώμα τους, να προβάλλουν την θηλυκότητα τους. ε σγκεκριμένα από την Κυριακή, εγώ της το έχω πει..είχα δει κάποιες φωτογραφίες και κάποιες αναρτήσεις, που τις θεώρησα λίγο υπερβολικές για μια κοπέλα που είναι σε σχέση. Και της το συζήτησα και της λέω ότι δεν είναι για μια κοπέλα που είανι σε σχέση...τουλάχιθστον εμένα δεν μου αρέσει αυτό να το προβάλει η κοπέλα μου. Και έχει δείξει να το σέβεται..Δεν τις έσβησε, αλλά εντάξει οκ...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό: Απο τι πάσχει το 8% των Ελλήνων και δεν το γνωρίζει!

Ο Κυριάκος, αργότερα ρώτησε αν αυτό θα ήταν αίτια χωρισμού με μια κοπέλα, όχι με την Κυριακή, γενικά αν το συνέχιζε;

«Ξέρεις τι; αν το τράβαγε υπερβολικά και το συνέχιζε ίσως να για μένα ναι να ήταν αιτία χωρισμού»!

Ο ίδιος αργότερα εξήγησε ότι τα κάλλη της κοπέλας του, μπορεί να είναι υπερβολικό όπως είπε- αλλά θέλει να τα βλέπει εκείνος- ενώ τόνισε ότι η Κυριακή δεν δίνει δικαιώματα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share