Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of Love: "Καρφί" της Βίβιαν στον Νίκο! "Δεν είμαι σαν την άλλη..." (video)

Δείτε τι είπε...

17 Μαΐου 2018 16:28
Power of Love:

Μεγάλη ένταση στο σπίτι του Power of Love, ανάμεσα στο Νίκο και τη Βίβιαν, που φαίνεται να μην έχουν λύσει τη μεταξύ τους διαφωνία!

Στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται να προσπαθούν να ξεκινήσουν μια συζήτηση, αλλά δεν είναι καρποφόρα -αφού επικρατεί ένταση στο σπίτι σήμερα.

Στην αρχή συζητούν σχετικά με την πλάκα της Βίβιαν, που του είπε ότι έμαθε κι άλλα πράγματα για εκείνον, ενώ ο Νίκος δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί και να την καταλάβει.
«Εδώ μέσα υπάρχει μια πίεση δεν σημαίνει ότι είναι από εσένα, μπορεί να είναι και κάτι δικό μου...», ο ίδιος εξήγησε ότι έχει γενέθλια η κόρη του και δεν ήθελε να είναι μέσα στο σπίτι γι' αυτό το λόγο -ενώ είπε ότι δεν έχει κάτι με τη Βίβιαν, απλά είναι προσωπική του στιγμή.
Η Βίβιαν από την άλλη πλευρά, θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα- ενώ φεύγει από τον κήπο ενώ ξεκαθαρίζει ότι τελείωσε από την πλευρά της γιατί έφυγε τις φορές που προσπάθησε να τον πλησιάσει να συζητήσουν.
«Σου μιλάω ξεκάθαρα... εγώ δεν είμαι Κλαούντια να παίζει κάνεις μαζί μου... Αναφέρω ονόματα γιατί με την Κλαούντια σήμερα την ήθελες και αύριο δεν ήθελες...», ενώ εξήγησε ότι δεν γίνεται να της στέλνει λουλούδια και μετά να μην της μιλάει.
Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share