Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Αθηνάς για τα αρνητικά σχόλια στα social media! «Εσείς που με "αγαπάτε..."»

28 Απριλίου 2018 19:24
Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Αθηνάς για τα αρνητικά σχόλια στα social media! «Εσείς που με

Μεγάλες συγκινήσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, αφού υπήρξε διπλή αποχώρηση από το σπίτι- μια εκ των οποίων θα ήταν με την αρνητική ψήφο του κοινού.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, ήταν η αγαπημένη παίκτρια που υπερψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και έτσι "προστάτεψε" και το σπίτι των κοριτσιών.

Η παίκτρια του Power of Love, ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ήδη από το επεισόδιο που ανακηρύχθηκε με τον Πάνο ως οι αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει και έκανε λόγο για τον "πόλεμο" που δέχεται έξω από το σπίτι, στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδύνη: Πέθανε τα ξημερώματα το 2χρονο αγγελούδι που συγκλόνισε άπαντες με την μάχη του!

Στο επεισόδιο του Gala, η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε και στις αρνητικές ψήφους που δέχτηκε- αφού η Αθηνά συγκέντρωσε πολλές θετικές, αλλά και αρνητικές ψήφους. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη τους, αλλά απευθύνθηκε και σε αυτούς που την κρίνουν και τους ευχήθηκε ολόψυχα τα καλύτερα.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπώ όλους πραγματικά νιώθω τόσο συγκινημένη με την αγάπη σας και τόσο τυχερή που μέσα απο αυτο καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας σε όλο αυτο που περνάμε !! Μόνο με την αγάπη σας θα φτάσουμε μπροστά !! Εσείς πάλι που με ”αγαπάτε τόσο πολυ ” σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα . Εύχομαι να φύγει η κακιά από μέσα σας και να γαληνέψει η καρδούλα σας !! Νόμος : Μην κρίνεις για να μην κριθείς ! Καλό βράδυ σε όλους !!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ: Σταματήστε αμέσως αυτά τα φάρμακα!

Δείτε την ανάρτηση της:

Πηγή: youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share