Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Power of Love - βόμβα: Εκβιάζουν παίκτες του ριάλιτι με τον χειρότερο τρόπο! Στην φόρα οι συνομιλίες! (photos)

Συνομιλίες "φωτιά" για πρώτη φορά στο "φως"!

17 Απριλίου 2018 12:49
Power of Love - βόμβα: Εκβιάζουν παίκτες του ριάλιτι με τον χειρότερο τρόπο! Στην φόρα οι συνομιλίες! (photos)

Φαίνεται πως η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το τελευταίο διάστημα το POWER OF LOVE αλλά και οι πρωταγωνιστές του έχει "οπλίσει" τα χέρια κάποιων να εκμεταλλεύονται, να εκβιάζουν και να απειλούν με χρήματα γνωστούς παίκτες του παιχνιδιού που αποχώρησαν από το σπίτι του POLL.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ)


Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy, κάποιος με αρχικά ονόματος Δ.Σ. προσεγγίζει μέσω των social media παίκτες του POL, που βρίσκονται ήδη έξω από το παιχνίδι και τους αναφέρει πως μπορεί να διαπράξει μαζικές ψηφοφορίες - δηλαδή να αλλάξει τα αποτελέσματα - προκειμένου να επιστρέψουν πίσω στο παιχνίδι βγάζοντάς τους μάλιστα και ως αγαπητούς του κοινού - με ψηφοφορία Fb & gmail - έναντι χρηματικής αμοιβής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα κόκαλα του Στάθη: Άγριες καταστάσεις στην οικογένειες του Ψάλτη! Διαφωνούν μέχρι και για το Μνημόσυνο!

Ο ίδιος μάλιστα, στους προκλητικούς διαλόγους που ανοίγει με διάφορους παίκτες που είναι έξω από το παιχνίδι - το ShowTime Cy έχει στα χέρια του όλους τους διαλόγους - "αποκαλύπτει" πως ένας παίκτης - παίκτρια ήδη επέστρεψε στο παιχνίδι χάρη σ αυτόν και από τις μαζικές ψηφοφορίες αφού πρώτα του έδωσε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό....

Στις συνομιλίες που έχει στα χέρια του το ShowTime Cy, ένας από τους παίκτες του POWER OF LOVE μιλάει με τον εν λόγω "εκβιαστή" και του ζητάει να επικοινωνήσουν επείγον για να του δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα "που είσαι, δεν μπορώ να σε βρώ... Θέλω να σου στείλω και τα υπόλοιπα λεφτά...."

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.... ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ POL ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ


Κανείς δεν γνωρίζει αν όλα αυτά τα έχει στήσει ο ίδιος ή αν όντως μπορεί μέσω προγράμματος να διαφοροποιήσει τις ψηφοφορίες (δημιουργώντας πολλούς λογαριασμούς fb & emails).
Το δεύτερο θύμα: Ένας δευτέρος παίκτης του POWER OF LOVE έπεσε στην παγίδα του, προκειμένου ενώ του έδωσε επίσης σεβαστό ποσό χρημάτων, θέλοντας να δει αν όντως μπορεί να κάνει τέτοιες "ταχυδακτυλουργίες" με την ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέμει" ο Σκλαβενίτης: Άνοιξαν τα 3 πρώτα καταστήματα στην Αττική της νέας αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....


Μάλιστα όταν ο δεύτερος παίκτης - αφού πήρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε από τον άγνωστο αυτό κύριο - αρνήθηκε να του δώσει τα υπόλοιπα χρήματα και τώρα ο Δ.Σ τον απειλεί και τον εκβιάζει.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 2ος γνωστός παίκτης του POWER OF LOVE προειδοποίησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες για το συγκεκριμένο άτομο ούτως ώστε να γνωρίζουν και να προφυλακτούν.
Αυτό το άτομο προσέγγισε οικείο πρόσωπο από το περιβάλλον και άλλου γνωστού παίκτη του POLL.
Το οικείο αυτό πρόσωπο κατάφερε - με ευγενικό και δόλιο τρόπο πήγε με τα νερά του - να αποσπάσει και αυτός με τι σειρά του αρκετές πληροφορίες πληροφορίες αφού ήταν ήδη ενημερωμένος ενώ όταν πια έφτασε ο κόμπος στο κτένι και του έριξε άκυρο, ο εν λόγω κύριος έχει ήδη προβεί σε απειλές ότι θα ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ τις συνομιλίες ΤΟΥ και θα τις δημοσιεύσει.
Οπως ήταν φυσικό, το οικείο άτομο του 3ου παίκτη του POWER OF LOVE πρόεβει σε καταγγελία και αν χρειαστεί θα δημοσιεύσει την συνομιλία που είχαν οι δυο τους. Άλλωστε, ο ίδιος όπως αναφέρει έπρεπε να πάει με τα νερά του προκειμένου να βγάλει προς τα έξω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε.
Το ίδιο είναι έτοιμο να κάνει και ο 2ος παίκτης που είναι εκτός σπιτιού του POWER OF LOVE.
Πιο κάτω θα δείτε αποσπάσματα από την συνομιλία του παίκτη που είναι εκτός σπιτιού με το εν λόγω άτομο.

Πηγή: showtime.cy

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share