Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power of love: Πού μένουν οι παίκτες όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι; Η μυστική τοποθεσία που δεν γνώριζε κανείς!

5 Απριλίου 2018 18:55
Power of love: Πού μένουν οι παίκτες όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι; Η μυστική τοποθεσία που δεν γνώριζε κανείς!

Το «Power of Love» αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα της φετινής σεζόν αφού όλοι λατρεύουν να το μισούν και... να το βλέπουν! Πού μένουν όμως οι παίκτες όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι της αγάπης;

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή των παικτών εκτός σπιτιού οι fans του ριάλιτι έχουν αυτή την απορία που επιτέλους λύθηκε!

Είναι γνωστό ότι οι συμμετέχοντες διαμένουν στο σπίτι όπου γίνονται τα γυρίσματα οκτώ ώρες την ημέρα όμως σχεδόν κανένας δεν γνώριζε που μένουν όταν δεν κάνουν γύρισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Μετά το Δώρο Πάσχα έξτρα επίδομα από 500 έως 2.100 ευρώ!

Την απάντηση έχει ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το reality. Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Όλα καλά» είπε: «Είμαστε περί τις 8 ώρες στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση… Οι υπόλοιπες ώρες είναι του πριν και του μετά. Προλαβαίνουνε να κάνουμε ελάχιστες βόλτες στην Κωνσταντινούπολη».
Στην συνέχεια τόνισε: «Δεν μένουμε σε ξενοδοχεία και ο χώρος που μένουμε είναι ελεγχόμενος από security και διασφαλίζει όλο το concept του παιχνιδιού στο ότι δεν βρισκόμαστε με τα κορίτσια».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share