Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

16 Φεβρουαρίου 2018 10:40
Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Ζούμε στην εποχή των ριάλιτι! Αυτό το γνωρίζουμε... Σ' άλλους αρέσει σ' άλλους όχι, όμως αυτή είναι η αλήθεια. Τι να κάνουμε; Ότι πουλάει το τρώμε στην μάπα!

Μπορεί το Survivor από τον Φεβρουάριο του 2017 να έχει μπει στην ζωή μας, αρχικά με τον πρώτο κύκλο και εν συνεχεία με τον δεύτερο, όμως οι ιδέες των καναλιών με νέα προγράμματα μας έχουν κρατήσει σε εγρήγορση! Ακολούθησε το Nomads, το My Style Rocks, μουσικά ριάλιτι τύπου The Voice, μέχρι και η... παρακμή του Epsilon, Survival Secrets!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Άννα Λορένη! Το 5ο θα σας... εξοργίσει σχετικά με την συμμετοχή της στο ριάλιτι!

Αλλά κύριοι εκεί στον ΣΚΑΙ το τερματίσατε! Εδώ και λίγες ημέρες έχει μπει στην ζωή μας και στην καθημερινότητά μας το Power Of Love! Ωραία! Τι είναι αυτό το ριάλιτι; Εν ολίγοις τύποι και τύπισσες που... ψάχνουν γκόμενο-α! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Και εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας παρουσιάζουμε τους 5+1 που αποτελεί αυτό του είδους ριάλιτι ότι χειρότερο και σιχαμερό έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Και ξεκινάμε!

1) Κοπέλες εμφανίσιμες σχετικά μπαίνουν σε ένα ριάλιτι για να βρουν... ταίρι; Δεν νομίζουμε ότι είναι και τόσο χαλιά! Όπως αντίστοιχα και τα παιδιά απέναντι! Μήπως τελικά επιζητούν δημοφιλία και σε βάθος χρόνου... χρήμα και προβολή στην τηλεόραση ως ένα νέο... My Style Rocks;

2) Το επίπεδο του ριάλιτι αυτού μας θυμίζει καθημερινά το σημερινό επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας! Κουτσομπολίο, σεξ και... υποκρισία!

3) Ξεφτιλίζει σε σημείο αδείας τις... σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων!

4) Αποτελεί πιστή αντιγραφή ενός νέου... Big Brother τονίζοντας τα χαρακτηριστικά που θέλουμε στην τηλεόραση! Ποιο είναι αυτό; Το παρασκήνιο, ο έρωτας το... sex!

5) Πόσο ψέμα και πόση υποκρισία; 6 μαντράχαλοι και 6 "πλαστικές" κοπέλες αναζητούν τον έρωτα μέσα από καθημερινή επαφή και συζήτηση! Παιδιά οι μεγάλοι έρωτας έρχονται στα "ξαφνικά", γι΄αυτό είναι και μεγάλοι!

5+1) Γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά βρε Μαράκι (Μπακοδήμου);

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές στα Capital Controls: Όλα όσα αλλάζουν από εδώ και στο εξής!

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share