Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Τελευταίες παραστάσεις για το «42497» του Γιώργου Καπουτζίδη στο θέατρο ΗΒΗ

Έως 9 Απριλίου

28 Μαρτίου 2023 10:47
Τελευταίες παραστάσεις για το «42497» του Γιώργου Καπουτζίδη στο θέατρο ΗΒΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «42497», η παράσταση του αγαπημένου δημιουργού Γιώργου Καπουτζίδη, που αποθεώθηκε από το κοινό και ξεπέρασε τα 30.000 εισιτήρια, ολοκληρώνει τον επιτυχημένο κύκλο της στο Θέατρο ΗΒΗ και ρίχνει αυλαία, την Κυριακή 9 Απριλίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε άλλη μια συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές και έπειτα από την θριαμβευτική τριετία του προηγούμενου θεατρικού έργου (Το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», έσπασε ταμεία για τρεις συνεχόμενες χρονιές) υπέγραψε και σκηνοθέτησε τη νέα του δουλειά, στο Θέατρο ΗΒΗ.

42497

Το «42497», μια ωδή στην ελευθερία του ατόμου, αποτέλεσε το τελευταίο θεατρικό πόνημα του Γιώργου Καπουτζίδη και αναδείχθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς, μέσα από το ευαίσθητο και συναισθηματικό πρίσμα, που μόνο ο ίδιος, τόσο έντεχνα, ξέρει να δημιουργεί.

42497 Μπαλανίκα Γκοτσόπουλος

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

42497 ηθοποιοί

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη Κατιάνα Μπαλανίκα, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

42497 παράσταση

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

42497 Συριόπουλος Γκοτσόπουλος

«Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη».

Η συνέχεια επί σκηνής, για λίγες ακόμα παραστάσεις, έως και την Κυριακή 9 Απριλίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

έως 9 Απριλίου

Τετάρτη 19:00

Πέμπτη 21:00

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 18:00 & 21:00

Κυριακή 19:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

από 15€ - 25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share