Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο στο Θέατρο Παλλάς

Μην το χάσεις!

10 Φεβρουαρίου 2023 13:29
«Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο στο Θέατρο Παλλάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σύλλογος Θυάτειρα - «Διεθνή Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας» ξεκινά τις εκδηλώσεις τις νέας χρονιάς με τη διοργάνωση μιας και μοναδικής συνάντησης επί σκηνής με όρους αναπάντεχης κωμωδίας μετά μουσικής και ζωντανής ορχήστρας, την 14 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 μμ., στο θέατρο Παλλάς.

Οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» και φιλοδοξούν να μας υποδεχτούν σε μια βραδιά γέλιου και διασκέδασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας οδηγός αυτοκινήτου για VIP πελάτες (Λάκης Λαζόπουλος) πετάει το αυτοκίνητο του στον γκρεμό από τα νεύρα του όταν φτάνει ο επόμενος πελάτης (Πάνος Βλάχος) που κρατώντας μια ανθοδέσμη ετοιμάζεται να κάνει μια ωραία έκπληξη στην κοπέλα του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ως οδηγός των VIP πελατών μας εξιστορεί πως βρέθηκε με το μπιμπερό στο χέρι.

«Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη»

Δύο καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και κόσμους συναντιούνται και μιλάνε γι’ αυτά που αλλάζουν, γι’ αυτά που δεν αφομοιώνονται και γι’ αυτά που παριστάνουν ότι ήρθαν, προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων μέσα από την κωμωδία. Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Ο Πάνος Βλάχος με τη ζωντανή ορχήστρα του θα τραγουδήσει και θα χορέψει συμπαρασύροντάς τον Λάκη και όλους εμάς σ’ αυτή τη φιλανθρωπική βραδιά, στηρίζοντας τους σκοπούς του «Συλλόγου Θυάτειρα», οι οποίοι για το 2023 επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share