Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, στο θέατρο Παλλάς

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

18 Ιανουαρίου 2023 08:37
«Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, στο θέατρο Παλλάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος, συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας.

Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Παράλληλα, το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη

Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.»

Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας.

Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share