Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Κότσιρας, από 28 Νοέμβριου και κάθε Δευτέρα στο θέατρο Ακροπόλ, για λίγες παραστάσεις

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

28 Νοεμβρίου 2022 14:15
Ο Γιάννης Κότσιρας, από 28 Νοέμβριου και κάθε Δευτέρα στο θέατρο Ακροπόλ, για λίγες παραστάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φετινό χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου.

Παράλληλα, αυτά είναι τα 3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα.

Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

 Ο Γιάννης Κότσιρας, από 28 Νοέμβριου και κάθε Δευτέρα στο θέατρο Ακροπόλ, για λίγες παραστάσεις

Στην παράσταση θα συμμετέχουν έξι μουσικοί και δύο ηθοποιοί

Τραγούδι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ηθοποιοί: Γιώργος Γάλλος/ Άρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη

Μουσικοί:

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Τραγούδι/βιολί: Δήμητρα Μπουλούζου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κουτλής
Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου
Σκηνογραφία: Νίκη Ψυχογιού
Βοηθός Σκηνογράφου: Σοφία Μπαμπανιώτη
Φωτογραφίες/Σχεδιασμός αφίσας: Χρήστος Συμμεωνίδης
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας
Επιμέλεια ήχου: Στρατής Καραδημητράκης / Λάμπρος Μπούνας
Makeup/Hairstyle: Διονυσία Κωνσταντίνου
Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα (Email: [email protected])
Παραγωγή: MENTA ART EVENTS

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Imagine Dragons: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Δείτε πότε έρχονται

Το πολυβραβευμένο συγκρότημα από το Λας Βέγκας, οι μοναδικοί Imagine Dragons, έρχονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που ετοιμάζουν με αφορμή την κυκλοφορία του νέους του άλμπουμ με τίτλο «Mercury – Act 2».

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2023, θα επισκεφτούν την Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ, ενώ εκτός από την Ελλάδα, θα επισκεφτούν αρκετές ακόμη χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γαλλία, η Κροατία, η Πολωνία, η Λιθουανία, το Ισραήλ κ.α.

Δυναμικοί, δημιουργικοί και εντυπωσιακοί επί σκηνής οι Imagine Dragons είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμπορικά και καλλιτεχνικά, σύγχρονα ποπ – ροκ συγκροτήματα διεθνώς. Μέσα σε μια δεκαετία, από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο «Night Visions», το 2012, μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει να διαγράψουν μια λαμπρή καριέρα η οποία σηματοδοτείται από 74 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα Γκράμι, και μεγάλες επιτυχίες όπως τα κομμάτια τους «Radioactive», «Believer» , «Demons» και «Thunder» τα οποία έχουν «τρελάνει» τα δισκογραφικά και ψηφιακά τσαρτ.

Εκτός από την πλούσια καλλιτεχνική τους δράση, ωστόσο, η επιτυχημένη μπάντα από την Νεβάδα έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Έχουν ιδρύσει έναν οργανισμό για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και την ανακούφιση των μικρών ασθενών, στηρίζουν την LGBTQ+ κοινότητα μέσω ενός ιδρύματος και ενός φεστιβάλ που έχει ιδρύσει ο αρχηγός τους Dan Raynolds, εκφράζουν, με κάθε ευκαιρία, την αντίθεσή τους ενάντια σε κάθε μορφή βίας ενώ προσφάτως τάχθηκαν δημοσίως στο πλευρό της Ουκρανίας συμβάλλοντας εμπράκτως στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό της.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share