Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

16 Νοεμβρίου 2022 08:42
3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μιούζικαλ είναι είδος θεάτρου που περιλαμβάνει τραγούδια, διαλόγους και χορό.... που εκφράζει τα συναισθήματα με ένα πιο διαδραστικό τρόπο και "ξυπνάει" όλες σου τις αισθήσεις. Υπάρχουν μιούζικαλ που έχουν γράψει ιστορία και κατάφεραν να κάνουν ολόκληρα πλήθη να χειροκροτούν με πάθος.

Φέτος τον Χειμώνα, έρχονται στην Αθήνα, τρία εμβληματικά μιούζικαλ, τα οποία δεν πρέπει να χάσεις!

«Τα Φώτα της Πόλης», του Τσάρλι Τσάπλιν

Ένα διαφορετικό μιούζικαλ σε πρωτότυπη μουσική Θοδωρή Οικονόμου και στίχους Σταύρου Σταύρου

Από 23 Νοεμβρίου 2022

Ένα διαφορετικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια φιλοξενείται φέτος στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex, μια παράσταση βασισμένη στην αξεπέραστη αριστουργηματική ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν «Τα Φώτα της πόλης» (1931).

Με φόντο το οικονομικό Κραχ της Αμερικής, τα Φώτα της πόλης, το διαχρονικό και αξεπέραστο αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία και ταυτόχρονα μια αστική παραβολή που πραγματεύεται την κοινωνική αδικία, αλλά και την άδολη αγάπη. Μια ταινία με το ωραιότερο φινάλε στην ιστορία του κινηματογράφου, ένα έργο-καθρέφτης της τραχιάς μεσοπολεμικής εποχής που αποθεώνει την ασυμβίβαστη ζωή, την ανιδιοτελή προσφορά και τον έρωτα χωρίς όρια.

«Τα Φώτα της Πόλης», του Τσάρλι Τσάπλιν

Η παράσταση διαδραματίζεται στον χώρο ενός κινηματογραφικού στούντιο και ακολουθεί την πλοκή της ταινίας του 1931, όπου ο Τσάρλι Τσάπλιν, ως άνεργος περιπλανώμενος Σαρλώ, ερωτεύεται μια τυφλή ανθοπώλισσα και κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για την εγχείρηση που θα της χαρίσει την όραση. Ο ρακένδυτος ήρωας αγωνίζεται να επιβιώσει στο βίαιο περιβάλλον του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού και με όπλο του τον αλτρουισμό και τη γενναιοδωρία, καταφέρνει να προσφέρει στην αγαπημένη του το πολυτιμότερο δώρο.

Η παράσταση έχει τη μορφή ενός ιδιότυπου μιούζικαλ, με τη ζωντανή μουσική, τα τραγούδια, τη δράση και την ενέργεια των δημιουργών να συστρατεύονται για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ιδιοφυή «μελαγχολικό κλόουν», τον ηρωισμό των απλών ανθρώπων, τις αρχετυπικές αξίες της ζωής.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

"The Phantom of the Opera" του Andrew Lloyd Webber

Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών!

Η παράσταση - φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου!

Από 8 Φεβρουαρίου 2023

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

The Phantom of the Opera

Η People Entertainment Group φέρνει το Phantom of the Οpera φέρνει στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2023 και στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το ιστορικό ανέβασμα με τους καλύτερους ερμηνευτές στην 35άχρονη πορεία του έργου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

"Γεια – the musical"

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ

Από 24 Νοεμβρίου 2022

Υπάρχει κάποιος που να έζησε στις αρχές του 2000 και να μην θυμάται την μεγάλη επιτυχία του Φοίβου «Γεια», που τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή; Το Gia είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Ελληνίδας τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Δεκεμβρίου 2001 από τη Heaven Music και έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 άλμπουμ, ενώ βρίσκεται στο πενταπλό πλατινένιο στην Ελλάδα.

Ο Φοίβος, έχει τώρα την ιδέα για την μεταφορά του τραγουδιού σε μιούζικαλ, γι' αυτό συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, γνωστό για την επιτυχημένη παρουσία του στο μουσικό θέατρο.

Σκοπός και των δύο ήταν να μην γίνει μια νοσταλγική αναβίωση του άλμπουμ, αλλά να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα επικοινωνήσει με το μέλλον.

Με νέες ενορχηστρώσεις, νέες ερμηνείες και καινούργιες συνθέσεις που εξυπηρετούν την πλοκή του έργου.
Για τις ανάγκες του έργου έγινε μια μεγάλη –εξαντλητική ακρόαση, ώστε να βρεθούν καινούργια ταλαντούχα πρόσωπα που θα συζητηθούν. Μαζί τους καταξιωμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές για να συμπληρώσουν το προκλητικό παζλ του «Γεια».

Geia - The Musical

Ένα σύγχρονο νεανικό Musical για όλο τον κόσμο. 21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 90s ζωντανεύει στο θέατρο!

Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, μια συνεργασία έκπληξη - talk of the town από τη στιγμή που ανακοινώθηκε - αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος έκανε νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.

Στο «γεια – the musical» θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share