Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Η σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας» του Ντίνου Κατσουρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 131

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

7 Οκτωβρίου 2022 12:26
Η σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας» του Ντίνου Κατσουρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 131
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας» (γνωστή και ως «Ο μπακαλόγατος») του Ντίνου Κατσουρίδη (1963), μία από τις δημοφιλέστερες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, ανεβαίνει στο Θέατρο Πειραιώς 131, από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» έρχεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

Οι ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο-Κώστα Χατζηχρήστο, στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του, έχουν μείνει διαχρονικές και επίκαιρες!

Η φιλόδοξη παραγωγή παρουσιάζεται στο θέατρο Πειραιώς 131, σε μια ανατρεπτική μουσική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη που επιστρέφει στο γνώριμο επιτυχημένο είδος της μεταφοράς ταινιών του Ελληνικού κιν/φου, με τον αγαπημένο Γιάννη Ζουγανέλη στον ομώνυμο ρόλο του «Ζήκου» και ένα επιτελείο γνωστών ηθοποιών. Μαζί τους ο σπουδαίος Γιώργος Αρμένης στο ρόλο του μπακάλη!

Υπόθεση:

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη. Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Η σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας» του Ντίνου Κατσουρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 131

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη και Κυριακή : 20:00

Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Τετ-Πεμ-Παρ : Α' ζώνη::20€, Β' ζώνη:18€, Εξώστης : 18€

Σάββατο βράδυ:Γενική Είσοδος:22€

Σάββατο Απόγευμα:Γενική Είσοδος:18€

Κυριακή :Γενική Είσοδος: 20€

VIP (1η σειρά) όλες τις ημέρες:25€

Μειωμένο εισιτήριο για ΑμεΑ (χωρίς κινητικά προβλήματα),Φοιτητές,Ανέργους & Παιδιά (έως 12 ετών):15€ στο ταμείο του Θεάτρου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share