Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

«Η κόμισσα της φάμπρικας» για δύο παραστάσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Μην το χάσεις!

5 Οκτωβρίου 2022 14:00
«Η κόμισσα της φάμπρικας» για δύο παραστάσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η κόμισσα της φάμπρικας», την τεράστια επιτυχία των Γιαλαμά και Πρετεντέρη που αναφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα της πάλης των τάξεων, θα ανεβάσει για δυο μοναδικές παραστάσεις η ερασιτεχνική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα».

Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, 7 και 8 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», η ομάδα θα έχει τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσει την ελληνική κωμωδία που και σήμερα είναι επίκαιρη, για να μας μιλήσει για τη «άρχουσα τάξη», για τον κομμουνισμό, για τις παραβατικές πράξεις.

Είναι ένας… πολιτικός ύμνος, αλλά ταυτόχρονα και ένα δυνατό love story,μεταξύ ενός φτωχού νέου και μιάς δεσποινίδος της αριστοκρατίας, όπου το γέλιο βγαίνει αβίαστα, έρχεται να ανεβάσει τη διάθεση μας και να μας θυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς που ζουν οι ήρωες- και που ζούμε κι εμείς σήμερα- είναι το μόνο όπλο για να ξεπεράσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Η υπόθεση γνωστή: Ενας αστυφύλακας, μια πλούσια, ενας κλέφτης, ενας αριστερός και μια μεγάλη γκάμα ηρώων που θα σας κρατήσουν συντροφιά σε αυτές τις 2 παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων -ας σημειωθεί- θα διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

: «Η κόμισσα της φάμπρικας» για δύο παραστάσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Διασκευή - σκηνοθεσία: Νάντια Παπαηλιόπουλου

Βοηθός σκηνοθέτη ο ηθοποιός και παιδαγωγός Πέτρος Σπυρόπουλος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 7 και Σάββατο Οκτωβρίου, στις 8:30 το βράδυ στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Με τη στήριξη και τη συνεργασία του εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή»

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share