Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

"Ακούω ήχον κώδωνος" του Μποστ στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

21 Σεπτεμβρίου 2022 13:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η Μαρία Πενταγιώτισσα, ο Κολόμβος, ο κ. και η κ. Ιατρού, ο πάτερ Αμβρόσιος, ο Πάρις, η Μαριάνθη, συνολικά 20 ήρωες του Μποστ, συναντιόνται στους γάμους του Ριτσακίου με τον Πάρι, αμφότεροι ανευρεθέντες μέσα στην κοιλιά ψαριών!

Παράλληλα, το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη έρχεται στο Θέατρο ΗΒΗ από 21 Οκτωβρίου.

Απολαύστε την παράσταση "Ακούω ήχον κώδωνος", του Μποστ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

15 ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη από την ξαφνική εμφάνιση του Κολόμβου, «που πήγε κι ανακάλυψε την Αμερική» και καθόρισε το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, αλλά και από τη γνωστή απόφαση της Μήδειας να σφάξει τα παιδιά της, λόγω της ερωτικής διαγωγής του Ιάσονα.

'Ακούω ήχον κώδωνος' του Μποστ στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Η Λήδα Πρωτοψάλτη και ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσουν την επέτειο της Στοάς μαζί με πολλούς από τους βασικούς τους συνεργάτες αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, απαγγέλλοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας τα κείμενα του Μποστ, με μουσικές του αείμνηστου συνεργάτη Βασίλη Δημητρίου, αλλά και με νέα τραγούδια που έγραψε ο Διονύσης Τσακνής, πάντα πάνω σε στίχους του Μποστ.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share