Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Guilty Choices: Για δεύτερή σεζόν και μόνο για 12 παραστάσεις στον πολυχώρο VAULT

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

20 Σεπτεμβρίου 2022 10:57
Guilty Choices: Για δεύτερή σεζόν και μόνο για 12 παραστάσεις στον πολυχώρο VAULT
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το GUILTY CHOICES για δεύτερή σεζόν και μόνο για 12 παραστάσεις από 19 Σεπτεμβρίου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στον πολυχώρο VAULT. Mε ανανεωμένη διανομή ηθοποιών σε μια παράσταση που μας κλείνει με πολλά ερωτηματικά το μάτι στα ένοχα μυστικά ενός φαινομενικά πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού.

Παράλληλα, η παράσταση Όλιβερ Τουίστ, έρχεται για 2ο χρόνο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

Κανείς δεν φαίνεται περισσότερο αθώος, από έναν ένοχο που δεν κινδυνεύει πια.

Ο Τόνι και η Μπέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε μια μακροχρόνια σχέση και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στα όνειρα και τις επιλογές του. Αυτό όμως είναι η πρώτη εικόνα της όμορφης ζωής τους. Τα όνειρα τους ορίζονται από την φιλοδοξία τους και την ανάγκη τους να εξελιχθούν και να πετύχουν ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο. Όταν οι δρόμοι τους προσωρινά χωρίζουν, η γοητεία τους, ο τρόπος που παραπλανούν ή και αποπλανούν γίνονται όπλα για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ένοχες επιλογές που κάνουν ραγίζουν τη βιτρίνα της τελείας σχέσης τους και ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεων του.

Guilty Choices: Για δεύτερή σεζόν και μόνο για 12 παραστάσεις στον πολυχώρο VAULT

Η ομολογία είναι ο πειρασμός του ενόχου.

Το έργο σατιρίζει και αποδομεί τα στερεότυπα των φιλόδοξων ανθρώπων που χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να παραπλανήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Μέσα από μια σειρά “ενόχων επιλογών” που σαν ένα άλλο παιχνίδι, κάποιος θα νικήσει αλλά και κάποιος θα χάσει.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share