Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

"Η Πόρνη Από Πάνω" με την μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου έρχεται στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

16 Σεπτεμβρίου 2022 10:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη "Η Πόρνη από Πάνω", με την συγκλονιστική Κατερίνα Διδασκάλου, έρχεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Νταμάρι, Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.

Έντεκα χρόνια τώρα, ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. Έντεκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ, την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Έχοντας στο διάστημα των περασμένων ετών φιλοξενηθεί σε πολλές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό, η παράσταση που αγαπήθηκε και χειροκροτήθηκε όσο λίγες, θα ξεκινήσει για μια ακόμη φορά το ταξίδι της στην Ελλάδα σε μία ακόμα πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία.

Παράλληλα, η θεατρική παράσταση Βόυτσεκ του Γκέοργκ Μπύχνερ έρχεται στο Θέατρο Πέτρας.

 'Η Πόρνη Από Πάνω' με την μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου έρχεται στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share