Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή έρχεται στο Θέατρο Πέτρας

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

2 Σεπτεμβρίου 2022 13:20
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή έρχεται στο Θέατρο Πέτρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με διπλό ιστορικό sold out και αγγίζοντας τα 17.000 εισιτήρια η «Αντιγόνη» γίνεται η πιο πετυχημένη παράσταση της 10ετίας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και συνεχίζει με τεράστια επιτυχία την περιοδεία της στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, μην χάσεις το «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!», το νούμερο 1 μιούζικαλ στον κόσμο στο City garden Theater.

Η πρωτοφανής προσέλευση του κοινού στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τις 2 βραδιές οδήγησε σε διπλό sold out, αγγίζοντας τα 17.000 εισιτήρια και ξεπερνώντας τους 18.000 θεατές, ένα επίτευγμα που δεν έχει επαναληφθεί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία στο Αργολικό Θέατρο.

Αυτή η μοναδική παράσταση έρχεται στο Θέατρο Πέτρας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι' άλλες παραστάσεις εντός Αττικής.

Ενημερωθείτε εδώ για τις παραστάσεις και κλείστε άμεσα το εισιτήριο σας.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και το video από το ομορφότερο θέατρο του κόσμου κατάμεστο, με το κοινό να καταχειροκροτεί τους πρωταγωνιστές της παράτασης Έλλη Τρίγγου, Βασίλη Μπισμπίκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Κώστα Κορωναίο, Στρατή Χατζησταματίου, Μαρίνα Αργυρίδου, Edgen Lame, Γιάννη Μαστρογιάννη και Περικλή Σιούντα.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας για την περιοδεία που συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, για τους σταθμούς της περιοδείας στην Αθήνα που μόλις ανακοινώθηκαν και τη μεγάλη παρουσίαση της παράστασης στο Ηρώδειο στις 26 Σεπτεμβρίου.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share